Понеділок, 29.04.2024, 15:25
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 20
 20 грудня 2013 року голова районної ради Людмила Янишина, голова адміністрації Валерій Курсов, обласний координатор проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Ігор Клепач, начальник відділу організаційно-кадрової роботи районної ради Володимир Лісовик побували у селі Переросле, аби ввести  в експлуатацію  сільський водогін. Жителів села зібралося чимало, адже саме вони є ініціаторами капітального ремонту водогону. Вирішена одна із  найважливіших  проблем  села – після капітального ремонту відкрито  водогін, що вдалося реалізувати завдяки проекту ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» за активної співпраці громади та влади. 
... Читати далі »
Переглядів: 497 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

      20 грудня всі співробітники правоохоронних органів відзначають День міліції в Україні.  День міліції в Україні вважається одним із найбільш важливих професійних свят, оскільки саме співробітники правоохоронних органів забезпечують особисту безпеку громадян, запобігають правопорушенням, стежать за громадським порядком і займаються розкриттям злочинів.  
   Урочисті збори з нагоди Дня міліції відбулися  сьогодні і в районному відділі МВС України в Хмельницькій області. До відзначення професійного свята   приєднався не лише особовий склад органів внутрішніх справ, а й ветерани міліції, працівники суду та прокуратури. Участь у зібранні  взяли 
голова районної ради Людмила Янишина,  голова адміністрації Валерій Курсов. 
     Крім слів вдячності від керівників району кращі працівники структури  отримали  Почесні грамоти та цінні подарунки.
       Отож, шановні правоохоронці,  вітаємо вас з професійним св ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

 22 грудня в Україні своє професійне свято відзначають енергетики.Напередодні свята, 20 грудня 2013 року в приміщенні РЕМу відбулися урочистості з нагоди  Дня енергетика. Завітали на свято до енергетиків начальник відділу організаційно-кадрової роботи районної ради Володимир Лісовик та перший заступник голови райдержадміністрації Микола Подлєсний.
   Сьогодні неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії. Від організованої, чіткої роботи кожного учасника енергетичного процесу  залежить надійне забезпечення електричною енергією наших споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя українського суспільства. Він подякував працівникам цієї галузі за сумлінну ... Читати далі »
Переглядів: 386 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

Вже стало гарною традицією 19 грудня - в  День святого Миколая на площі перед районним будинком культури проводити урочисте відкриття новорічної ялинки. Не став винятком  і цей  рік - громада селища  зібралася, аби розпочати цикл новорічних та різдвяних свят.  
   З вітальним словом до усіх присутніх звернулася голова районної ради Людмила Янишина:"Від щирого серця хочу привітати Вас з цим святковим днем – Днем святого Миколая-Чудотворця та Днем відкриття новорічної ялинки. Адже саме ця подія нагадує нам про те, що розпочинаються новорічні та різдвяні свята.
        
Хочу побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Святий Миколай і виконав ваші найзаповітніші бажання.

         Так  вже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо під ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

У святковий для усіх дітей день Святого Миколая, коли кожен сподівається на хоча б маленьке диво, до вихованців Ямпільської школи-інтернату, що у Білогірському районі, завітали голова облдержадміністрації Василь Ядуха, голова районної ради Людмила Янишина та голова райдержадміністрації Валерій Курсов. Як годиться, не з порожніми руками. Губернатор області привіз у подарунок багато солодощів та плазмовий телевізор. «Глава нашої держави Віктор Янукович визначає захист прав дитини одним із ключових національних пріоритетів України і зобов’язує владу працювати в інтересах дітей. Для дітей з особливими освітніми потребами влада має створити належні умови для соціалізації, для доступу до усіх сфер життєдіяльності. На це і спрямована Національна стратегія, яка передбачає насамперед виділення бюджетних коштів на ці заклади, які надають послуги саме такій категорії дітей», - сказав Василь Ядуха. Він особливо наголосив, що усі діти, незалежно від того, де вони виховуються і навчаються, мають бути захищеними, відчувати турботу і теплоту сердець оточуючих дорослих.
В області створені умови для навчання та реабілітації дітей з особливими потребами. Нині на Хмельниччині діють 11 спеціальних шкіл-інтернатів. У них навчаються і виховуються 1994 дитини, з них 285 – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклуванн ... Читати далі »
Переглядів: 521 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

Ще одна подія, яка відбулася  в Юрівці, також має неабияке значення для розвитку громади: тут  відкрито ІІ чергу  молочно-товарної ферми на 250 голів  одного з кращих господарств району -  ТОВ НВА «Перлина-Поділля».  
  Генеральний директор ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергій Іващук здійснив екскурсію молочно-товарним комплексом, на якому практично всі основні виробничі функції автоматизовано, забезпечено дотримання відповідних санітарних норм, що дає можливість удосконалити виробничі процеси та отримати якісне молоко. Крім того, відкриття молочної ферми забезпечить створення 26 нових робочих місць, при цьому вони є комфортними.

         У реконструкцію приміщення молочнотоварної ферми та закупівлю обладнання вкладено  5  мільйонів гривень. Це власні кошти господарства.
Стратегічний курс товариства є   розвиток  тваринництва. Так, у 2011 році введено в експлуатацію молочно-товарну ферму в селі Жижниківці на 200 голів. В 2012 році розпочато реконструкцію молочно-товарного комплексу в селі Юрівка, проектна потужність якого становить 520 голів. В травні 2013 року введено в дію I чергу на 250 голів, а вже сьогодні – II черга молочно-товарної ферми ще на 250 голів. Станом на 1.12.2 ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

      Приємним подарунком мешканцям села Юрівка до Дня Святого Миколая стало відкриття дитячого садочка після капітального ремонту. Приміщення, яке до цього експлуатувалося, не відповідало потребам населення ні через його невелику потужність, ні через невідповідність усім вимогам санітарно – гігієнічного законодавства.  А тому громада й підняла питання про розширення площі закладу, про що подбав  сільський голова Олександр Начичко .  А власне роботи  в оптимальні строки виконало товариство  НВА «Перлина Поділля»  за сприяння  Героя України  Петра  Іващука.    Відтепер 30  малюків матимуть нову домівку, яка відрізняється неабияким затишком.  У світлих і просторих кімнатах  створено всі умови для навчання і виховання дошкільнят.   
    
Звертаючись до присутніх, голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха зазначив, що подія для села є дійсно важливою. Адже дітям у повній мірі буде забезпечено право на здобуття дошкільної освіти, а це – одна із основних ініціатив Президента України Віктора Януковича стосовно підтримки дітей. Губернатор відзначив соціальну активність громади, подякував Герою України Петру Іващуку за його конкретні, а не на словах, дії ... Читати далі »
Переглядів: 516 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

   19 грудня 2013 року відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг і в нашому райцентрі. Участь в урочистому відкритті Центру взяли голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха, голова районної ради Людмила Янишина та голова районної державної адміністрації Валерій Курсов.
  Новий підрозділ функціонуватиме у приміщенні відділення зв’язку, де створені    зручні умови для виконання працівниками своїх обов’язків, в наявності  організаційна та комп’ютерна техніка.  В  структурі Центру працюватимуть спеціалісти, які прийматимуть людей за принципом відкритого простору, надаватимуть  необхідні консультації.     Зрозуміло, деякий час піде на налагодження взаємодії між ЦНАПом та державними службами, адже така форма роботи в районі ще не відпрацювана. Наразі Центр надаватиме 58 видів послуг, однак в перспективі їх кількість планується  збільшити.
       З вітальним словом до людей звернувся губернатор краю Василь Ядуха. Голова обласної  адміністрації відмітив, що завдання, які ставить сьогодні перед органами влади та органами місцевого самоврядування Президент України Віктор Янукович,  наці ... Читати далі »
Переглядів: 395 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

 Щороку, 19 грудня ми відзначаємо свято Миколая.
Святий Миколай — заступник людей від усіх проблем нещасть. Відомо, що все життя він ніс людям Добро і Милосердя. Найбільше люблять і шанують його діти. Для них він почесний охоронець і завжди до них приходить з подарунками. Аби не порушувати традиції та передати діточкам подарунки від Миколая голова районної ради Людмила Янишина завітала до Великоборовицького дитячого садочку.
   Людмила Василівна привітала дітей та дорослих зі святом, вручили дітям подарунки та побажала міцного  здоров'я, удачі та приємного настрою на новорічні свята.

Переглядів: 427 | Додав: bil-rada | Дата: 20.12.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини