Понеділок, 29.04.2024, 13:49
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 03
 Cьогодні, 03 грудня 2013 року з нагоди Міжнародного Дня інвалідів до реабілітаційного центру завітали  заступник голови районної ради Віра Васильчук, генеральний директор товариства «Перлина Поділля» Сергій Іващук, Благочинний УПЦМП отець Олександр та керівник апарату райдержадміністрації Тамара Легенька  
    Нещодавно реабілітаційний центр переїхав до  нового приміщення (колишнє пологове віділення центральної районної лікарні. Тут завершено необхідні ремонтні роботи, створені усі зручності для дітей з обмеженими фізичними можливостями. 
Переглядів: 375 | Додав: bil-rada | Дата: 03.12.2013 | Коментарі (0)

02 грудня 2013 року у «Ветеранській світлиці» районного територіального центру надання соціальних послуг відбулася зустріч керівництва району з людьми із вадами розвитку. Поспілкуватися з людьми цієї категорії прийшли голова районної ради Людмила Янишина, заступник голови адміністрації Олександр Примак, керівники структурних підрозділів адміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.  
         Люди з вадами розвитку – люди з особливими потребами, а тому, як зазначив Олександр Примак, обов`язком влади має стати створення умов для їх належного соціального захисту, кращого медичного та пенсійного забезпечення. Владі важливо почути пропозиції щодо того, що в першу чергу слід зробити для їх підтримки. А
             Начальник управління соціального захисту населення Тетяна Романюк повідомила присутніх про державну підтримку людей цієї категорії, зокрема про здійснення  виплат  одноразової грошової допомоги  інвалідам та одиноким непрацездатним громадянам з державного бюджету, надання путівок на лікування та оздоровлення та компенсацію взамін санаторно-курортних путівок, надання адресної допомоги. До прикладу, як зазначила Т.Романюк,  відповідно до районної програми «Турбота» до Міжнародного дня глух ... Читати далі »
Переглядів: 387 | Додав: bil-rada | Дата: 03.12.2013 | Коментарі (0)

02 грудня 2013 року розпочала свою роботу двадцять перша сесія Білогірської районної ради. Близко двадцяти питань, які пропонуються до розгляду під час пленарного засідання 06 грудня, обговорили  депутати – члени постійних комісій районної ради. Так, під головуванням Олени Ніколайчук пройшло засідання постійної комісії з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад району та під головуванням Івана Кадука спільне засідання комісій з питань регламенту, організації роботи районної ради, депутатської діяльності та етики, з питань економіки, промисловості, будівництва, енергетики, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства, з питань сільського господарства, продовольсьтва, земельних відносин, природокористування та екології, з питань праці та соціального захисту населення, охорони здоров'я, освіти, культури, молоді та спорту, з питань законності, правопорядку та місцевого самоврядування.

У роботі комісій взяли участь голова районної ради Людмила Янишина, заступник голови районної ради Віра Васильчук та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олена Ніколайчук.

Протягом  наступних днів, згідно із затвердженим графіко ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: bil-rada | Дата: 03.12.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини