Понеділок, 29.04.2024, 13:12
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 20 » Привітали енергетиків з наступаючим святом
20:09
Привітали енергетиків з наступаючим святом
 22 грудня в Україні своє професійне свято відзначають енергетики.Напередодні свята, 20 грудня 2013 року в приміщенні РЕМу відбулися урочистості з нагоди  Дня енергетика. Завітали на свято до енергетиків начальник відділу організаційно-кадрової роботи районної ради Володимир Лісовик та перший заступник голови райдержадміністрації Микола Подлєсний.
   Сьогодні неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії. Від організованої, чіткої роботи кожного учасника енергетичного процесу  залежить надійне забезпечення електричною енергією наших споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя українського суспільства. Він подякував працівникам цієї галузі за сумлінну наполегливу працю, побажав міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків. З вітальним словом до присутніх звернулися Володимир Лісовик та Микола Подлєсний.
   Привітав колег і начальник району електромереж  Сергій  Юрчук, він ознайомив енергетиків із наказом Генерального директора «Хмельницькобленерго» про преміювання кращих працівників  підприємства з нагоди свята. Під час урочистих заходів  найкращі працівники сфери були нагородженні Почесними грамотами.
  Крім того, енергетики продемонстрували кімнату-музей, яку не так давно було створено спільними зусиллями працівників РЕМу.  І відвідувачів тут вистачає, особливо люблять на екскурсії приходити діти.
    Шановні працівники галузі! Ви працюєте  в складний період великих перетворень,   берете безпосередню участь у житті і розвитку енергетичної системи району. І ми впевнені, що ваші руки, ваш багатий, накопичений роками досвід, ваші знання, а також енергія молоді здатні вирішити будь-які, навіть найскладніші, поставлені завдання! Зі святом! Нових здобутків, реалізації всіх планів, успіхів! 
Світла і тепла в кожну оселю!
Переглядів: 386 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини