Понеділок, 29.04.2024, 11:49
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 20 » Відкриття дитячого садка в селі Юрівка
11:57
Відкриття дитячого садка в селі Юрівка
      Приємним подарунком мешканцям села Юрівка до Дня Святого Миколая стало відкриття дитячого садочка після капітального ремонту. Приміщення, яке до цього експлуатувалося, не відповідало потребам населення ні через його невелику потужність, ні через невідповідність усім вимогам санітарно – гігієнічного законодавства.  А тому громада й підняла питання про розширення площі закладу, про що подбав  сільський голова Олександр Начичко .  А власне роботи  в оптимальні строки виконало товариство  НВА «Перлина Поділля»  за сприяння  Героя України  Петра  Іващука.    Відтепер 30  малюків матимуть нову домівку, яка відрізняється неабияким затишком.  У світлих і просторих кімнатах  створено всі умови для навчання і виховання дошкільнят.   
    
Звертаючись до присутніх, голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха зазначив, що подія для села є дійсно важливою. Адже дітям у повній мірі буде забезпечено право на здобуття дошкільної освіти, а це – одна із основних ініціатив Президента України Віктора Януковича стосовно підтримки дітей. Губернатор відзначив соціальну активність громади, подякував Герою України Петру Іващуку за його конкретні, а не на словах, дії щодо розвитку сільських територій, висловив сподівання на єдність та виваженість у прийнятті рішень.
В. Ядуха  вручив завідувачу дошкільним навчальним закладом нову пральну машину, яка  стане в  пригоді  для дитячого садка.

 
Герой України Петро Іващук запевнив, що і надалі буде підтримувати ті починання, які спрямовані на виконання соціальних ініціати Глави держави щодо створення умов для виховання та розвитку  кожної дитини. Сільський голова вручив Грамоти Юрівської сільської ради усім, хто турбувався про відкриття дошкільного закладу – голові обласної адміністрації Василю Ядусі, голові районної ради Людмилі Василівні, голові районної адміністрації Валерію Курсову, інженеру – будівельнику Михайлу Аньолу та іншим.
    Від імені батьків усім, хто допоміг у ві
дкритті дитсадка, подякувала Любов Князь. За турботу про себе дорослим  щиро  подякували  діти.  Освятив приміщення дошкільної установи отець Володимир. Він благословив вихованців і працівників дитсадка на щасливе життя у новій оселі.




  

  
Переглядів: 516 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини