Понеділок, 29.04.2024, 12:50
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 20 » Відкриття новорічної ялинки
12:46
Відкриття новорічної ялинки
Вже стало гарною традицією 19 грудня - в  День святого Миколая на площі перед районним будинком культури проводити урочисте відкриття новорічної ялинки. Не став винятком  і цей  рік - громада селища  зібралася, аби розпочати цикл новорічних та різдвяних свят.  
   З вітальним словом до усіх присутніх звернулася голова районної ради Людмила Янишина:"Від щирого серця хочу привітати Вас з цим святковим днем – Днем святого Миколая-Чудотворця та Днем відкриття новорічної ялинки. Адже саме ця подія нагадує нам про те, що розпочинаються новорічні та різдвяні свята.
        
Хочу побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Святий Миколай і виконав ваші найзаповітніші бажання.

         Так  вже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення. У наших силах домогтися, щоб наступний рік став помітним кроком у напрямі  поліпшення життя кожного з нас, до того, щоб у передноворічний час у людей були тільки святкові клопоти. Настає 2014 рік – Рік синього дерев’яного коня сильного, енергійного, нетерпеливого, який поважає трудівників і найбільше цінує почуття свободи.  Рік має бути динамічним, адже синій кінь готовий всім допомагати, підтримувати, правда в тих випадках коли людина потребує цього  якщо вона достойна.

         Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що давно так мріяли. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток.

         Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням, а очі світяться щастям.

         Нехай неодмінно збудуться всі Ваші світлі наміри, здійсняться добрі справи, а наша Білогірська громада буде щасливою й процвітаючою на благословенній рідній землі  під мирним небом!

На свято завітали Дід Мороз та Снігуронька з розважальною програмою, а творчі колетиви Білогірського районного будинку культури зігріли людей

новорічними та різдвяними піснями.
Переглядів: 495 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини