Понеділок, 29.04.2024, 15:54
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Грудень » 31
   Новий Рік - це, мабуть, саме довгоочікуване свято, як для дорослих так і для дітей. До нього, як правило, готуються заздалегідь: купують подарунки, складають поздоровлення і шукають сценарії Нового Року, щоб свято пройшло яскраво і запам'ятався надовго. Привітання з Новим роком - традиція яка започаткована ще в третьому тисячолітті до нашої ери.
  31 грудня 2013 року, напередодні Нового 2014 року до районної ради завітали працівники культури, аби привітати голову районної ради Людмилу Янишину та працівників виконавчого апарату районної ради з наступаючим Новим роком.

   Хай рік, в який ступаємо, підходить до нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події.
Бажаємо усім міцного здоров’я, віри в процвітання нашої країни. Нехай збуваються мрії, нехай удача й благодать приходить у кожен дім.

  
Переглядів: 372 | Додав: bil-rada | Дата: 31.12.2013 | Коментарі (0)

Шановні жителі Хмельниччини! Дорогі наші земляки!

    Щиросердечно та від усієї душі вітаємо вас із світлими святами - Новим роком та Різдвом Христовим!
  Ці чудові дні з дитинства наповнюють наші серця яскравими почуттями, новою радістю, відчуттям приємних сюрпризів і сподіваннями на здійснення усього задуманого.
Рік 2013 приніс у наше життя багато змін, що зумовлені як європейськими тенденціями розвитку, так і послідовною державною політикою, спрямованою на осучаснення усіх галузей. Продовження модернізації всіх сфер суспільства відбувається з єдиною метою -  підняти на якісніший рівень життя кожної людини, незалежно від того, де вона проживає.
Цей рік був непростим для нас усіх, адже загострення суспільно-політичної ситуації певною мірою вплинуло на вирішення завдань, які ставить перед нами Президент України Віктор Янукович та Уряд нашої держави. Попри все це нам вдалося закріпити позитивну динаміку розвитку економіки регіону, надалі підвищувати соціальні стандарти та створити умови для поліпшення добробуту нашого населення.
Щиро дякуємо усім жителям нашого краю, які працюють на авторитет рідної області в різних сферах життя, бо саме завдяки зусиллям кожного складався результат наших чергових перемог, відбудовується наша Хмельниччина.
    До цих свят ми підійшли з вагомими здобутками, маємо й амбітні плани на майбутнє. ... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: bil-rada | Дата: 31.12.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини