Субота, 27.04.2024, 17:41
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 28
    Днями на Майдані Незалежності у Хмельницькому зібралися колективи самодіяльності з усіх куточків Подільського краю, а також завітали гості із сусідніх областей аби взяти участь у Всеукраїнському святі  народного костюму «Жива традиція», який проходив 25 -26 травня і був організований управлінням культури, туризму і курортів Хмельницької обласної державної адміністраці, Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва, а також Хмельницьким обласним осередком Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

     Такий захід на території області був проведений вперше. Очі розбігалися від насиченості та розмаю кольорів костюмів учасників свята. Організаторам вдалося привернути увагу до потреби збереження і розвитку української національної вишивки та костюма, та  пропагувати кращі зразки культурних надбань українців. До уваги гостей свята були запропоновані виставки народних костюмів, вишиваного одягу, прикрас, етновзуття, аксесуарів, які представили майстри і колекціонери. ... Читати далі »
Переглядів: 658 | Додав: bil-rada | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

Ямпільський будинок культури уже три роки, як прихистив у своїх стінах філію Дитячої школи мистецтв. Коли лише започатковували цю  справу, було багато скептиків, які висловлювали думки чи доцільно відкривати такий заклад. Про те на звітному концерті, який відбувся 19 травня у ямпільській філії школі мистецтв, юні обдарування та педагоги довели – заклад має право на існування.
Адже, сюди за покликом душі щодня поспішають юні обдарування, аби під керівництвом досвідчених педагогів причаститися високим мистецтвом музики, пісні, танцю. Цей позашкільний заклад продемонстрував високий клас роботи і заслужив найвищої похвали за свою працю, розкриваючи і примножуючи таланти дітвори, допомагаючи вихованцям набувати щораз все кращих і кращих творчих якостей в різних напрямках мистецтв.

         Гадаю, що нікого не залишили байдужими номери, які виконували юні танцюристи. Мистецтво танцю дітки переймають у викладача хореографії Оксани Олійник.  Цікавий сценарій переніс присутніх у чарівний світ музики.

       Ніжні, трепетні мотиви розносилися по залу, коли юні обдарування грали на баяні, фортепіано, синтезаторі та гітарі. Двічі на сцені з’являлася чудова та талановита ямпільчанка Н.Лукій. Порадували виконанням добре знаних та улюблених пісень С.Слобожан, Н.Олуйко, М.Калукавеч. На сцені разом з своїми учнями виступали викладачі Л.Панасюк, Ю.Іванов, І.Валєєва. А викладач О.Чудакевич подарував авторську музичну композицію. ... Читати далі »
Переглядів: 1215 | Додав: bil-rada | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

     Минулих вихідних на Білогірському районному стадіоні відбулися ігри першого туру першості району по футболу серед команд колективів фізкультури, агроформувань та сільських фізкультурно-спортивних клубів.
       Матчі завершились з такими результатами :
«Перлина» Білогір’я – „ФК Ямпіль” Ямпіль    5:3
„ФК Перлина Поділля” Хорошів-Юрівка – „Рідний край” Квітневе    0:2 ... Читати далі »
Переглядів: 566 | Додав: bil-rada | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини