Неділя, 28.04.2024, 15:35
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 08

        У переддень відзначення 67 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні  відбулася Всеукраїнська громадська-патріотична акція «Естафета пам’яті: «Пишаємося Великою Перемогою!». Колона автомобілів, які були прикрашені прапором України, прапором Перемоги, стягом з зображенням герба Білогірщини, а також прапорами з символікою Партії регіонів, проїхала районом, побувавши у селах Хорошів, Велика Боровиця, Мала Боровиця, Зіньки, Ставищани, Гулівці та селищ Білогір’я, Ямпіль. Ідея провести таку акцію виникла у депутатів фракції Партії регіонів. Як пояснив представник Всеукраїнського громадського об’єднання «Молоді регіонали», автопробіг проводили з метою широкого відзначення пам’ятних дат Великої Вітчизняної війни, аби ще раз вшанувати учасників бойових дій, ветеранів війни та праці, та згадати імена тих, хто поліг на полях битв та увічнити їхню світлу пам’ять

     У кожному з вище перелічених населених пунктах відбувся мітинг-реквієм, де очільники громад виступали перед односельчанами та учнями школи. А учасники Всеукраїнської акції, депутати райради І.Кадук та В.Крижанський наголошовували на тому, щоб підростаюче покоління не лише знало свою історію, але й не обділяло увагою ветеранів і обов’язково завітали до своїх земляків, які пройшли пекло війни з букетом весняних квітів та добрим щирим словом –подякою за здійснений ними подвиг.
    Вітальну естафету підтримував і голова районної ветеранської організації М.Максимчук. Також учасники автопробігу покладали квіти до пам’ятників воїнам-визволителям.

    Керівники району: голова районної ради Людмила Янишина та голова районної державної адміністрації Олександр Мельничук теж взяли участь в громадсько-патріотичній акції. Вони щиро привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни з 67-ою річницею Перемоги, поклали квіти на могилу Героя Радянського Союзу В.П.Майборського. ... Читати далі »
Переглядів: 743 | Додав: bil-rada | Дата: 08.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини