Субота, 27.04.2024, 22:40
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 24
     Багато хто з жителів району знайомий з І.М.Кобринським. Знають його, як керівника справедливого та розважливого, як добру і щиру людину, як патріота своєї Батьківщини, який багато років, не покладаючи рук, трудився на благо жителів краю білих гір. І, погодьтеся, таки зробив чимало добрих справ і тепер чує від людей не одне спасибі. І ось гарна подія сталася у родині шанованої на Білогірщині людини. До мами Івана Михайловича Наталі Григорівни 24 травня на гостину завітав ювілей. Дев’ять десятиліть залишилося за плечима берегині сімейного вогнища Кобринських. Звісно, всього вистачало на житєвій ниві. Народилася Н.Г.Малищук у непрості часи. Дитинство, яким так і не встигла насолодитися сповна ювілярка, перекреслив голодомор. Дівчинка з юних літ пізнала, що таке важка праця і знала ціну для кожного кусеню хліба. Коли голод відпустив, здавалося життя налагодиться. Люди розбудовували країну і вірили, що завтрашній день принесе зміни на краще. Кохали, створювали сім’ї, народжували дітей і навіть не підозрювали, що на зміну щасливим дням уже стімголов мчиться коричнева чума. Війна, яка розпочалася у 1941 році, руйнувала долі людей. Залишила вона слід і на долі Наталії Григорівни. Коричнева чума забрала у ювілярки чоловіка. Жінка трудилася в тилу і самостійно виховувала єдиного сина, намагаючись не обділити кровинку материнською ніжністю та теплотою.
       Пройшла іменинниця чималий відрізок трудової дороги. Працювала у колгоспній рільничій бригаді, агротехніком в колгоспі «Перемога», бригадиром у садово-огородній бригаді, бригадиром комплексної бригади. На схилі літ Н.Г.Малищук родинним теплом зігрівають двоє онуків та троє правнуків.
 
Переглядів: 688 | Додав: bil-rada | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)


    23-24 травня 2012 року, напередодні чотирнадцятої сесії районної ради, відбулося засідання постійних комісій районної ради з питань планування, бюджету і фінансів та з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин, природокористування та екології.
     В роботі постійних комісій взяли участь голова районної ради Людмила Янишина, голова райдержадміністрації Олександр Мельничук.
        По кожному із розглянутих питань комісії прийняли відповідні рішення.

Переглядів: 514 | Додав: bil-rada | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)


     У неділю,  27 травня, розпочинається чемпіонат району по футболу, в якому братиме участь шість команд. Тому  19 травня на районному стадіоні зібрались представники своїх колективів для обговорення регламенту проведення змагань та  жеребкування. В результаті у першому турі зустрінуться такі команди:
«Перлина» Білогір’я – «ФК Ямпіль», Ямпіль
«Рідний край» Квітневе – «Легіон», Дідківці, Норилів
«ФК Юрівка» Юрівка – «ФК В’язовець», В’язовець
... Читати далі »
Переглядів: 529 | Додав: bil-rada | Дата: 24.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини