Субота, 27.04.2024, 23:49
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 16

      Днями відбулась районна Спартакіада державних службовців. Спортсмени могли показати свої можливості із таких видів спорту:
   -волейбол;
   -футзал;
    -теніс;
    -шахи,шашки.
    У підсумку перше загальнокомандне місце виборила команда райдержадміністрації, ІІ місце - районний відділ Держкомзему, ІІІ місце – управління Пенсійного фонду України в районі.
    Збірна команда району братиме участь в обласній Спартакіаді державних службовців.

Переглядів: 554 | Додав: bil-rada | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)

Садівництвом, квітникарством та бджільництвом цікавиться Олександр Хаврусь. Його улюблена справа, садівництво, власне і годує усю його родину. Нам важко уявити, що самість картоплі на городі, скажімо, можна посадити квіти. Присадибна ділянка Олександра Хавруся нетрадиційна. Тут пан Олександр плекає декоративні та плодові садженці дерев та різноманітних квітів.
      В його саду ростуть яблуні, груші, черешні, сливи. Як каже пан Олександр, він вирощує садженці усіх плодових, які можуть лише рости в наших краях . А ще вирощує троянди, клемантиси, бузок. Почав займатися вирощуванням сакури, гібіскуса. В основному це деревовидні рослини. Вся садиба у будь-яку пору року нагадує райський куточок. Відчуття краси та любов до рослин поєднуються у пана Олександра з господарською жилкою. Він, звичайний чоловік із сільської глибинки, зумів зарекомендувати себе, як справжній професіонал своєї справи. І коли після закінчення Ямпільської школи, вступав до Уманського техніку механізації сільського господарства, і коли в поті чола працював у місцевому колгоспі, а згодом у Ямпільському ПМК-182, і припустити не міг, що освоїть секрети садівництва. «Все почалося близько 15 років тому, – пригадує О.Хаврусь. – Cадівництво було моїм хобі, а потім настав такий час, коли я почав займатися цим професійно.  Мені зараз легше сказати чого я не вирощую,  а ніж розповідати, що ось тут росте». ... Читати далі »
Переглядів: 795 | Додав: bil-rada | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)

Засідання комісії з розгляду питань
пов'язаних з погодженням документації із землеустрою


      В малому залі районної ради 17.05.2012 року відбудеться засідання комісії з розгляду питань пов’язаних з погодженням документації із землеустрою.
Буде проведений розгляд проектів громадян щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Сивківської, Мокроволянської, Гулівецької, Вільшаницької сільських рад.
На розгляді проектів будуть присутні:
1. Клімчук В.С. - начальник відділу Держкомзему у Білогірському   районі,  голова комісії;
2. Кривий В.Д. - начальник відділу регіонального розвитку містобудування та   архітектури  райдержадміністрації, секретар комісії;
3. Кметь Л.В. - головний спеціаліст державного управління охорони навколишнього природного середовища в Хмельницькій області;
4. Безпрозваний В.В.  - головний державний санітарний лікар Білогірського району;
5. Юськова О.А. – завідуюча відділом охорони пам’яток і культури у Хмельницькій області;
6. Сільські голови вищезгаданих сільських рад. ... Читати далі »
Переглядів: 589 | Додав: bil-rada | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)

     Уже традицією стало у керівництва районної ради зустрічатися з людьми, дізнаватися про турботи, які їх хвилюють, допомагати, якщо це в силі, вирішити найболючіші проблеми, а то й просто поспілкуватися.

   На початку тижня голова районної ради Людмила Василівна Янишина разом з директором територіального центру соціального обслуговування Раїсою Миколаївною Маринчук побували у ветерана Великої Вітчизняної війни І групи Петра Івановича Мусіюка з Шуньок, на життєвому календарі якого незабаром з'явиться мудрих 90, аби привітати чоловіка, насамперед, з Днем Перемоги, на вівтар якої ветеран поклав частку і своїх здоров'я, сили, молодості.

    Енергійному, ініціативному, такому, що й досі в строю, бо допомагає односельцям в усьому (навіть городи оре за кермом власного трактора) Петру Івановичу та його дружині Марії Василівні голова райради побажала здоров'я та багато років такого ж молодечого завзяття, трудолюбивості і щирості.
Переглядів: 541 | Додав: bil-rada | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини