Неділя, 28.04.2024, 10:02
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 23
Цьогоріч травень багатий на гарні події. Адже, троє жителів Білогірщини зустріли свій 90 ювілей. А ось нещодавно ще одна поважна дата червоною трояндою розквітла на полотні долі жительки села Миклаші Лікери Іванівни Деревич.
На подвір’ї біля хатини довгожительки Лікери Іванівни відчувався запах квітів. І то не лише про себе нагадували красуні, що роспустилися на клумбах чи у саду. Це був неперевершений аромат, створений розмаєм квітів з численних букетів, якими цього дня вітали іменинницю. У приємних  клопотах мешканці оселі. Кожен з присутніх відчуває якийсь трепет і хвилювання. Адже до дорогої матусі, бабусі та прабабусі завітав у гості 100 річний ювілей. Іменинниця зустрічає гостей щирою, радісною усмішкою. І має привід для радості, адже довга життєва дорога за плечима, адже поряд рідні і близькі люди. Та й перші гості уже переступили поріг.

Запашним духмяним хлібом за давньою українською традицією зустрічають гостей. Щирими словами вітають ювілярку та усіх присутніх місцеві аматори сцени народний аматорський колектив «Берегиня» та розпочинають естафету привітань.

Гарні і теплі слова линуть в адресу винуватиці свята від заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації В.Галищука, голови райради Л.Янишиної, голови райдержадміністрації О.Мельничука. В.Галищук не лише привітав Лікеру Іванівну, а й передав вітальну листівку від Президента України В.Януковича. Свято можна вважати в деякій мірі подвійним, бо Володимир Іванович також передав довгожительці нагороду «Мати-героїня».

Переглядів: 746 | Додав: bil-rada | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

22 травня 2012 року в м. Славуті відбулась церемонія нагородження установ за активну участь в інформаційно – просвітницькій акції «Атомна енергія – енергія розвитку», яка проходила з березня по травень 2012 року. В даній акції активну участь прийняли 13 бібліотек Білогірської ЦБС.

      Приємно відмітити, що районна бібліотека для дорослих нагороджена нетбуком, полицею для книг та літературою з даної тематики, цифровим фотоапаратом в номінації «За високий рівень інформаційно – просвітницької роботи».

     Білогірська районна бібліотека для дітей, Ямпільська селищна бібліотека для дорослих, В.Боровицька, Йосиповецька, Вільшанецька, Денисівська, Погорілецька, Довгалівська, Кащенецька, Мокроволянська, Жемелинецька сільські бібліотеки нагородженні також  літературою та полицями для книг, а  Карпилівська сільська бібліотека в номінації «Найкраще висвітлення теми» отримала в подарунок цифровий фотоапарат, полицю для книг та літературу. ... Читати далі »
Переглядів: 633 | Додав: bil-rada | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини