Субота, 27.04.2024, 23:56
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 11
У жінці природа утілила найвищий свій ідеал. Бо наділила можливістю дарувати світові нове життя. Для кожного з нас мама – це берегиня сімейного вогнища. Мати ніколи не вимагає від дітей ніяких жертв, а сама заради них жертвує усім - навіть життям! І нерідко ми забуваємо зупинити на мить круговерть життя і сказати найголовніші слова найдорочій людині. Схиляємо голову і поклоняємося усім на світі матерям, особливо тим жінкам, які носять почесне звання «Матір –героїня» та багатодітним матерям.
Надія Артемчук більшу частину життя прожила у селі. Уже більше 10 років працює секретарем у Вікнинській сільській раді. Тому часто приходить у дитячий садок аби знайти хвилинку уваги для місцевих малюків. Адже має свій секрет виховання підростаючого покоління. «Мій батько завжди казав, що дітей треба виховувати не паском, а добрим словом», – розповідає Надія Артемчук. Досвіду було де набиратися, адже пані Надія виховала четверо власних дітей. А в дитинстві опікувалася молошими братами та сестрами. Надія Іванівна народилася у сім’ї колгоспників, де крім неї було ще четверо дітей. Вона й доглядада їх, коли батьки були на роботі. Пригадує, що брала часто молодшу сестру на город і поки сама ламала бурячиння, аби дати їсти худобі, сестра бувало й засинала на полі. Пані Надія сама вихововулася у багатодітній родині, тому її ніколи не лякали труднощі, які можуть виникнути, коли у сім’ї багато дітей. «Коли дітей більше, то легше виховувати. Старші допомагають у вихованні менших. Одна дитина – це сирота. А коли діти зростають у колективі, то це на краще. Вони не виростають егоїстами», - ділиться думками пані Надія. ... Читати далі »
Переглядів: 855 | Додав: bil-rada | Дата: 11.05.2012 | Коментарі (0)

        11 травня в с. Мокроволя в приміщенні сільського будинку культури відкрито сільський музей.
     В урочистосях з нагоди відкриття сільського музею взяли участь заступник голови райдержадміністрації Микола Миколайович Подлєсний, начальник відділу організаційно-кадрової роботи Володимир Олексійович Лісовик, директор районного краєзнавчого музею Іван Петрович Кадук.

    Сільський голова Мокроволянської сільської ради Любов Петрівна Белінська привітала присутніх на відкритті музею з цією важливою подією для територіальної громади.
      В цьому заході взяли участь учні та вчителі Мокроволянської ЗОШ І ступеня.
      Отець Володимир освятив приміщення музею.

Переглядів: 553 | Додав: bil-rada | Дата: 11.05.2012 | Коментарі (0)


     10 травня 2012 року відбулася конференція районної організації Партії регіонів. На ній заслухано наступні питання:
    - Внесення змін до складу ради районної організації партії Регіонів
    - Вибори нового голови районної організації партії Регіонів
   В ході обговорення даних питань до складу ради партійної організації було обрано МельничукаО.П. - голову районної державної адміністрації, Крижанського В.В. – голову  Всеукраїнського громадського об’єднання «Молоді регіони».
       Головою районної організації Партії регіонів обрано Мельничука О.П.


Переглядів: 608 | Додав: bil-rada | Дата: 11.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини