Субота, 27.04.2024, 16:18
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 18
     18 травня 2012 року з нагоди свята працівника культури та аматорів народного мистецтва, яке цьогоріч збіглося з Міжнародним днем працівників музею у приміщенні районного будинку культури відбулися святкові заходи підготовлені працівниками районної бібліотеки спільно з дитячою школою мистецтв.

         Святкування почалося із екскурсії відділами районного краєзнавчого музею. Директор музею, Іван Кадук, показав відвідувачам експонати, якими поповнився музей.
      З професійним святом працівників культури і музеїв привітали голова райдержадміністрації Олександр Мельничук, заступник голови районної ради Віра Васильчук, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Наталія Токарська.
        Кращі працівники нагороджені грамотами районної ради, райдержадміністрації, відділу культури і туризму.

... Читати далі »
Переглядів: 524 | Додав: bil-rada | Дата: 18.05.2012 | Коментарі (0)

     День пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на другу неділю травня. Встановлений указом Президента України №431/2007 від 21 травня 2007 року «З метою належного вшанування пам'яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, відродження національної пам'яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людства».
     Традиційно, в День пам'яті жертв політичних репресій вищі особи держави покладають квіти до національного меморіального заповідника «Биківнянські могили». Покладання квітів до пам'ятних знаків відбувається також по всій країні, відбуваються жалобні віче і церемонії.
     В Білогір’ї заходи з нагоди Дня пам’яті пройдуть 20 травня біля каплички.

Переглядів: 525 | Додав: bil-rada | Дата: 18.05.2012 | Коментарі (0)

      Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

      Щиросердечно вітаємо вас з професійним святом  – Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва.
      Відзначення вашого професійного свята на державному рівні  – це визнання високої місії української культури, ролі творчої інтелігенції в процесі пробудження та формування національної свідомості. Протягом століть саме завдяки культурі наш народ не був асимільований, зберіг свою духовність та самобутність.
      Завдяки вам, справжнім подвижникам своєї справи, культура Білогірщини як галузь, попри всі труднощі та негаразди, все ж розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи на місцях. Вагомий внесок у відродження національної культури вносять численні аматорські об’єднання, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, музеїв, бібліотек.
      Від усієї душі зичимо вам здоров’я, добра і достатку, нових творчих звершень в праці, великого людського щастя.

Л.ЯНИШИНА,                                                               О.МЕЛЬНИЧУК,      
голова районної ради                                  голова районної державної адміністрації ... Читати далі »
Переглядів: 677 | Додав: bil-rada | Дата: 18.05.2012 | Коментарі (0)

    Шановні ентузіасти музейної справи!

      Від щирого серця вітаємо вас з  Міжнародним днем музеїв. В районі, завдячуючи вашим спільним зусиллям відкрито уже двадцять музеїв. Роль їх у вихованні молодого покоління, жителів району неоціненна: тут формуються основи патріотичного виховання нашої юні, зріле покоління збагачується новими духовними цінностями.
      Ми вдячні всім причетним до музейної справи, адже відомо: без минулого немає майбутнього. Тож напередодні свята зичимо вам, хранителі нашого минулого, плідної роботи, творчого ентузіазму, щастя та благополуччя, подальших успіхів у розвитку на Білогірщині благородної музейної справи.

Л.ЯНИШИНА,                                                                   О.МЕЛЬНИЧУК,
голова районної ради                                 голова районної державної адміністрації ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Додав: bil-rada | Дата: 18.05.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини