Неділя, 28.04.2024, 02:20
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Травень » 9 » Вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни
23:58
Вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни
      На Білогірщині День Перемоги завжди відзначається по особливому. Напередодні свята керівники району: голова районної ради Л.Янишина та голова райдержадміністрації О.Мельничук відвідали ветеранів війни О.Т.Креніду, С.О.Береговську, М.К.Потриденного, В.Л.Кротову. І для кожного із них перші особи краю знайшли теплі слова, привітали і побажали міцного здоров’я, бо для ветеранів воно найголовніше. А ще передали вітальні листівки від голови облради М.Дерикота та голови облдержадміністрації В.Ядухи. Р.Маринчук, директор терцентру, ветеранам привезла у подарунок продуктові набори.
    Ветерани, кожен по своєму, були схвильовані такою увагою до себе з боку керівників Білогірщини, дякували їм за візит і поверталися у ті роки лихоліття, коли по землі важкими кроками ступала війна. На щастя, тепер то лише страшні спогади, але часом вони оживають і в жалобі за полеглими товаришами, за людьми, чиї долі скалічила коричнева чума, скотиться вкотре скупа  сльоза.
    Також 8 травня керівники району завітали до Віри Захарівни Корнаківської і привітали жінку з днем народження, адже іменинниця зустріла на життєвій дорозі свій 90-ий ювілей. До привітань долучилася і директор терцентру Р.Маринчук. Бажали Вірі Захарівні дожити до сторіччя і мати міцне здоров’я. Ювілярка усе життя пропрацювала в колгоспі, в рільничій бригаді. Виростила двох доньок, а на схилі віку її радують 5 онуків та 7 правнуків.
    Традиційно, напередодні Дня Перемоги, ветеранський актив району зустрічається з представниками влади, аби поговорити про те, що турбує та поділитися своїми радощами, розповісти про те, що довелося пережити у роки війни. Цьогоріч управління праці та соціального захисту населення РДА, районний територіальний центр організували ветеранам вечір – вогник у кафе «Мрія» смт.Ямпіль. Та спочатку інваліди війни, учасники бовойових дій, члени сім’ї тих, хто поліг на полях війни, відвідали  Ямпільський історико-краєзнавчий музей, де директор закладу Г.Ситар провів невелику екскурсію. Оглянули і відділення соціальної допомоги вдома №2. Враження найкращі. Милувалися алеєю слави, якою опікується родина Бурлак. Ветерани висловили прохання –побажання, аби подібним чином облаштувати територію біля Вічного вогню у райцентрі.
    Багато теплих слів лунало на адресу ветеранів війни на вогнику. Адже, до присутніх звернулися  голова районної державної адміністрації О.Мельничук,  голова райради Л.Янишина,  Ямпільський селищний голова В.Рудь,  директор терцентру Р.Маринчук,  начальник управління праці і соцзахисту населення РДА Т.Романюк,  голова первинної ветеранської організації Г.Ситар. А.Кравець, ветеран війни із Миклаш не лише поздоровив своїх товаришів, але й прочитав поезії, які нікого не залишили байдужими.
    І.Артименко, представник від Брокбізнесбанку, вручила ветеранам невеликі подарунки від установи, яку представляла. Організовувала захід Ямпільська селищна рада при підтримці місцевих меценатів.      А музичними дарунками радували присутніх працівники культури Ямпільського МБК.
    Учасники заходу говорили про те, що такі зустрічі треба проводити частіше, адже це гарна нагода поспілкуватися у затишній атмосфері.

Переглядів: 1072 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини