П`ятниця, 17.05.2024, 10:23
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 128 129 »

24 вересня 2014 року голова районної ради Людмила Янишина взяла участь у розширеному засіданні колегії облдержадміністрації, яке провів голова ОДА Леонід Прус.

Члени колегії розглянули п‘ять питань порядку денного. Про розвиток системи екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в області інформував присутніх директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Яків Цуглевич.

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в області Ольга Заярнюк доповіла членам колегії про посилення взаємодії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, органів Пенсійного фонду України щодо захисту прав застрахованих осіб у соціальному страхуванні.

Інші питання стосувались плану роботи облдержадміністрації на IVквартал 2014 року та представлення видатних мешканців області до нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України та Почесною відзнакою "За заслуги перед Хмельниччиною".

Переглядів: 370 | Додав: bil-rada | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

У Білогірському  БТШ  відбулася щорічна конференція районної дитячої організації «Сузір’я» . У конференції прийняли участь 87 членів районної дитячої організації,  педагоги – організатори та відповідальні за роботу дитячих організацій та об’єднань у школах.

Директор БТШ Л.П.Ковальчук привітала усіх учасників зібрання та побажала плідної праці, цікавих справ та успіхів у всіх починаннях.

Методист по роботі з дитячими організаціями Кручик І.В. проаналізувала план роботи районної дитячої організації «Сузір’я» на 2014 – 205 навчальний рік, який був  затверджений одноголосно.

Учні М.Боровицького , Хорошівського, Гулівецького, Дідковецького , Миклашського навчального закладу доповіли   «Про  роль шкільної дитячої організації у 2013 -2014 навчальному році».

Також на  порядок денний конференції були винесені питання  про вибори членів районної ради старшокласників та координаційної ради дитячої організації.

Після закінчення конференції відбулося районне свято «З Україною в серці», приурочене до Всеукраїнської компанії «Го ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

22 вересня — День партизанської слави України. Він був заснований у зв'язку зі святкуванням 60-ї річниці існування підпільно-партизанського руху в Україні.   Президентським указом від 30 жовтня 2001 року День партизанської слави України був призначений офіційним державним святом.
         День партизанської слави України покликаний висловити всенародну повагу до всіх захисників Батьківщини, які в роки Великої Вітчизняної війни боролися за свободу і мир в глибокому тилу. Партизани нерідко працювали в оточенні ворожих військ, при цьому не шкодуючи власного життя і не знаючи страху. На території Білогірського ( тоді Ляховецького ) району діяв партизанський загін, яким командував  член Ляховецької підпільної організації, керівник партизанської групи села В’язовець К. Божевський. Патріоти – підпільники із знанням справи вели нещадну боротьбу з окупантом, підтримуючи регулярну армію.  А тому  День партизанської слави України — лише мала частина того, що може зробити сучасне покоління для людей, які колись належали до партизанських загонів.
          22 вересня, пам’ять про партизанів – підпільників Білогірщина вшанувала покладанням квітів до пам’ятників загиблим воїнам, могил, де поховані  партиз ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої рідної України. Лісу потрібний мудрий, дбайливий і виважений господар.

Напередодні Дня працівників лісу заступник голови районної ради Віра Васильчук завітала до працівників комунального господарства районної ради "Орлан", яке вже багато років очолює Володимир Юрчук.

Зі словами вдячності звернулася до присутніх Віра Леонідівна та кращим працівникам підприємства було вручено Грамоти районної ради.

Переглядів: 397 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників лісу!

Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни.

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд Білогірщини і України загалом, ви забезпечуєте надійний захист земельних угідь, поліпшуєте екологічний стан довкілля, нарощуєте випуск продукції лісового господарства.

Велика вдячність вам, шановні працівники та ветерани лісового господарства, за невтомну працю і самовідданість. Сердечно бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, миру, добра і достатку.

З повагою,

голова районної ради                                              Людмила Янишина

Переглядів: 388 | Додав: bil-rada | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Науковці, виробники лікарських засобів, аптекарі, провізори, дистриб'ютори фармацевтичної продукції, працівники закладів, які здійснюють контроль за якістю ліків, – усі ви своєю працею робите неоціненний внесок у збереження здоров'я нації.

Відповідальність, яка лягає на ваші плечі, завжди була високою, а місія, яку ви виконуєте, – благородною.

Ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання і динамізм поєднуються із щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю у кращих гуманітарних традиціях.

Зичу вам успіхів у реалізації сміливих ідей і планів. Нехай людська пошана буде подякою за плідну працю. Бажаю усім, хто робить внесок у розвиток фармацевтичної галузі, нових ідей, здобутків, міцного здоров'я, особистого щастя, мирного неба і вдячності людей за вашу доброзичливість, уважність та професіоналізм.

З повагою,

голова районної ради                                                   &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 378 | Додав: bil-rada | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

     У приміщенні районного центру зайнятості  19  вересня   2014 року о 10.00 год. з ініціативи районного центру зайнятості  за участю першого заступника голови районної державної  адміністрації Бельцика І.М.,  начальника відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого апарату  районної ради Лісовика В.О., начальника центру соціальної служби для сімї та молоді Панчохи С.К., начальника Білогірського районного сектору Управління Державної міграційної служби Кузьменко А.Г., головного спеціаліста управління соціального захисту Бухонської Л.В., голів сільських (селещних) рад та спеціалістів центру зайнятості  відбулося засідання „круглого столу” на тему: „ Забезпечення гарантій зайнятості та соціального захисту громадян України, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів антитерористичної операції ”.

      Під час “круглого столу” було розглянуто стан вирішення проблемних питань та всебічної підтримки осіб, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції Донецької та Луганської областей.  У своєму виступі директор центру зайнятості Л.П.Тищук наголосила: основне завдання служби зайнятості – сприяння працевлаштув ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: bil-rada | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

Хмельниччина стала першою серед областей України з представлення Третьої фази Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» за підсумками успішного його втілення в регіоні у двох минулих етапах.

Регіональний семінар з представлення Третьої фази спільного проекту Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» відбувся 17 вересня цього року, яке провів голова обласної ради Іван Гончар.

 

У заході взяли участь міжнародний менеджер Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Джейсінгх Сах, спеціаліст з розвитку громад Проекту Олена Рудич, голова облдержадміністрації Леонід Прус, представники районних рад та райдержадміністрацій, обласних управлінь, громадського та приватного секторів.

Мета семінару – закликати територіальні громади області до активної участі у Третій фазі Проекту та ознайомити з конкретними кроками з впровадження чергового етапу.

«Зустріч в рамках здійснення на Хмельниччині Пр ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: bil-rada | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

Дороги. Камінь спотикання: майже в прямому значенні цього слова – для водіїв та пішоходів; в переносному – для тих, в кого має боліти голова за стан шляхів. Цілковитою аварійністю відзначається переважна частина доріг в країні. У нас в районі, без перебільшення, оновлення потребує все шляхове господарство. Досягти цього – щось з області фантастики. Але десь підсипати, щось підлатати, щось порівняти реально. Якщо для цього є бажання, насамперед, в очільника громади, яка користується своїми дорогами, тобто дорогами комунальної власності. Сьогодні ми не будемо аналізувати загальну картину ініціативності, господарності та відповідальності сільських та селищних голів. Скажемо, наприклад, про Мокроволянську сільську раду, де на днях вдалося побувати разом із заступником голови районної ради Вірою Васильчук. Тутешній сільський голова Любов Белінська розповіла, що буквально вчора на території сільської ради працювала комісія в складі фахівців відповідних служб, які оцінювали масштаби роботи на сільських вулицях, визначали першочергові завдання. Навіть підрядчика вже визначили: ним став наш райавтодор, очолюваний Анатолієм Гончаруком. Фахівці цього підприємства розпочали роботи на вулиці Вербовій, яка давно не бачила ремонту, а ремонту потребувала неабияк.

– На цю дорогу, – мовить сільський голо ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: bil-rada | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

З 14 серпня  розпочав працювати антикризовий штаб обласного газового господарства. Головний координаційний центр розташований в центральному офісі компанії за адресою:

м. Хмельницький, проспект Миру, 41. До складу штабу ввійшли керівники ПАТ “Хмельницькгаз”, територіального відділення НКРЕ (національної комісії регулювання у сфері енергетики), обласного управління Держгірпромнагляду України.

 

Штаб оперативного реагування функціонує також і у  Білогірській філії, що обслуговує споживачів природного газу  Білогірського району).

Основними завданнями штабу є забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання Хмельницької області, зокрема, нашого району, за будь-яких обставин, зокрема у зв'язку з дестабілізуючою ситуацією, що склалась в Україні. Члени штабу будуть постійно здійснювати контроль за гарантованим забезпеченням споживачів необхідними обсягами природного газу в осінньо-зимовий період 2014-2015рр, за виконанням робіт з усунення аварійних ситуацій на газових мережах, видачею технічних умов, реалізацією проектів із переведення газового опалення на інші альтернативні джерела тощо.

Антикризовий штаб працює цілодобово та без вихідн ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: bil-rada | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини