Неділя, 19.05.2024, 18:51
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 128 129 »

                   

Усією громадою допомагати нашим захисникам закликають активісти Хмельниччини. Створена за ініціативи голови обласної ради Івана Гончара спільними зусиллями громадськості благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії» надає реальну матеріально-технічну допомогу нашим військовим, які направляються у зону проведення АТО, здійснює безпечну адресну доставку амуніції безпосередньо в місця дислокації військових частин.

У цей нелегкий час кожен з нас прагне зробити свій внесок у підвищення боєздатності Української армії, підтримати наших воїнів, які у надзвичайно складних умовах захищають незалежність України.

Отримувач: Благодійна організація «Подільський фонд допомоги українській армії»

Банківські реквізити: р/р 26009524495500 в АТ «Укрсиббанк» м.Харків, МФО 351005, ЄДРПОУ 39351791

Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога (або добровільне пожертвування) на потреби української армії. ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: bil-rada | Дата: 14.09.2014 | Коментарі (0)

12.09.2014 року в районному будинку культури проведено засідання методичної ради на якому були присутні: директор РБК М. Хоменко, провідний методист РБК Л.П Особська, методисти РБК Р.І. Якимчук М.Я. Назарова, голова Вільшанецької сільської ради Артемчук Н.Є. завідуюча Варивідським СК Керекеша О.С. завідуюча Сивковецьким СК Н.П. Руда. Обговорювались питання "Про діяльність покращення роботи клубних установ та створення любительських об'днаннь".

Переглядів: 437 | Додав: bil-rada | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Три десятки бронежилетів 4-го рівня захисту «Подільський фонд допомоги українській армії» придбав бійцям хмельницького 8-го полку спецпризначення.

Ця благодійна організація, створена за ініціативи голови обласної ради Івана Гончара, також закупила 100 бушлатів для бійців 7 батальйону територіальної оборони.

«Я вдячний усім людям, хто перераховує власні кошти на потреби армії. Переконаний, що у цей непростий для нашої держави історичний період кожен свідомий українець воліє допомогти нашим бійцям, підтримати їх, бо вони у досить складних умовах захищають самостійність України та наше майбутнє», - зазначив Іван Ярославович.

За словами керманича облради, перші 20 бронежилетів вже доправлено до місця дислокації хмельницького 8-го полку спецпризначення. Іншу амуніцію буде передано безпосередньо бійцям, які наразі у місті Хмельницькому і найближчим часом вирушать на схід України. Вартість одного бронежилета 3 тисячі 600 гривень.

Як повідомляли місцеві засоби масової інформації, наші земляки, які героїчно боронять Українську землю від окупанта на сході країни, днями потрапили під ворожий обстріл. Найманці застосували установки «Град&ra ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: bil-rada | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

4 вересня Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад зібрала на позачергові Загальні збори понад 1200 сільських та селищних голів, депутатів місцевих рад та міських голів з усіх областей України. Учасники зборів обговорювали  наболілі проблеми та питання, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування сільських і селищних громад, відродження українського села та розвитку сільських територій.

Розпочались збори виступами керівництва асоціації. Зокрема, Голова Асоціації Микола Фурсенко зазначив: «Місцеве самоврядування є основою держави. Ми з вами розуміємо, що саме на місцевому і районному рівнях тримається вся система влади в державі. Маємо надію, що у держави колись вистачить розуму повернутися обличчям до села, яке є хребтом української нації, дати можливість селянину жити, якісно працювати, і гідно заробляти на своїй рідній землі».

Заступник Голови – керівник виконавчої дирекції ВАССР Вадим Івченко доповів про зусилля Асоціації. прикладені для лобіювання інтересів сільських громад України у напрямках децентралізації влади на користь сільських територіальних громад, вирішенні проблемних земельних питань, бюджетної політики, соціального захисту сільських жителів та ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: bil-rada | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

Шановні підприємці!

Прийміть щирі вітання  з нагоди вашого професійного свята - Дня підприємця.
В першу неділю вересня вся Україна вшановує людей, які не тільки створили власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари  і послуги,  наповнюють бюджет району, що дає змогу вирішувати нагальні соціальні проблеми регіону.

У день вашого професійного свята прийміть наші найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі.

Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаю вам завжди знаходитись у потоці рівномірного і поступового зростання обсягів виробництва та реалізації товарів та послуг, а також постійного збільшення надходжень та прибутків.

Щастя, здоров'я, миру і злагоди вам і вашим родинам!



Голова районної ради                             Л.Янишина

Переглядів: 565 | Додав: bil-rada | Дата: 05.09.2014 | Коментарі (0)

4 вересня Україна отримала другий транш від МВФ за програмою «стенд-бай» у сумі 914,7 млн. СПЗ (приблизно 1,39 млрд.$), відповідно до Листа про наміри Уряду України і Національного банку до Міжнародного валютного фонду, який було схвалено 29 серпня Радою Директорів Міжнародного валютного фонду. Частина траншу у сумі близько 1 млрд. дол. США буде використана на підтримку державного бюджету.

Кредит Міжнародного валютного фонду надається Україні за такими умовами:

• відсоткова ставка складає 3% річних;

• ставка одноразової комісії (за резервування коштів) - 0,15% (повертається пропорційно отриманих коштів);

• ставка сервісного збору - 0,5% від суми траншу.

Кожен транш позики погашається наступним чином:

• пільговий період - 3 роки (здійснюється щоквартально виплата відсотків);

• погашення основної суми провадиться рівними частинами щоквартально протягом 2-х років.

Переглядів: 405 | Додав: bil-rada | Дата: 05.09.2014 | Коментарі (0)

4 вересня 2014 року у Києві відбудуться позачергові Загальні збори Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.

Під час заходу будуть обговорюватись питання проведення реформи місцевого самоврядування і адміністративно-територіального устрою на користь громад, внесення змін до Бюджетного Кодексу в частині децентралізації фінансів, спрямування значної частини податків до місцевих бюджетів, повернення землі у розпорядження територіальних громад, створення державного органу, який буде опікуватись комплексним розвитком сільських територій.

Запрошуються усі голови сільських та селищних рад Хмельницької області .

Місце проведення: м.Київ, вул.Інститутська, 1 (Жовтневий палац)

Реєстрація учасників: з 9.00 по 11.00

Початок заходу: о 12.00.

Довідку з усіх питань організації підготовки та проведення заходу можна отримати у Виконавчій дирекції Асоціації за телефонами: 585-90-12, 585-90-15.

 
Переглядів: 412 | Додав: bil-rada | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

      Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж до поки видно її дитя.

      01 вересня 2014 року навчальних закладах району відбулося свято Першого дзвоника.    Він ознаменував  початок нових  знань   для   2831  учня.   Для 208 з них  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для  283  дітей  свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікаве шкільне життя.  Вітань на адресу школярів звучало традиційно багато, от  тільки  побажання миру та спокою цього року повторювалося найчастіше…  А ще було більше символіки – українських прапорів, жовто – синіх  стрічок,  вишиванок та українських віночків.

... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: bil-rada | Дата: 02.09.2014 | Коментарі (0)

У Мінрегіоні під головуванням першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслава Негоди відбулась узгоджувальна нарада за участі уповноважених представників всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування з доопрацювання окремих спірних положень проекту Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» № 4070а, який Верховна Рада України 14 серпня направила на повторне друге читання.

Особлива увага приділена питанням місця старости у системі місцевого самоврядування, його функцій і повноважень, порядку і строків його обрання та перебування на посаді.

Якщо в теперішній редакції законопроекту передбачено, що староста призначається і виконує свої обов’язки за контрактом, укладеним між ним та сільським, селищним, міським головою, то за пропозицією Мінрегіону та всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування пропонується внесення змін в редакцію законопроекту, яким передбачається, що староста обирається в порядку визначеному радою об’єднаної громади та є членом виконавчого комітету цієї ради за посадою, є посадовою особою місцевого самоврядування, здійснює функції і повноваження місцевого самоврядування, визначені Положенням про старосту, яке за ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: bil-rada | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини