Четвер, 02.05.2024, 17:53
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 128 129 »
Про забезпечення виконання завдань із підготовки й проведення чесних, прозорих та демократичних позачергових виборів народних депутатів України говорили 23 жовтня учасники селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

У селекторній нараді взяли участь голова обласної ради Іван Гончар, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин, заступник голови - керівник апарату ОДА Леся Стебло.

Як відомо, в області у визначені законодавством терміни утворено 7 окружних та 1547 дільничних виборчих комісій, яким надані необхідні приміщення та робочі кімнати та відповідне матеріально-технічне забезпечення. У населених пунктах краю обладнано понад 1700 місць для розміщення матеріалів передвиборчої агітації.

Крім того, правоохоронні органи області під час виборчого процесу працюватимуть таким чином, аби забезпечити прийом і розгляд документів щодо підготовки та проведення виборів, позовних заяв, скарг і звернень виборчих комісій. Причому ще з 18 вересня активно працює оперативний штаб УМВСУ в області та його робоча група. Чергування правоохоронців здійснюється в цілодо ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: bil-rada | Дата: 26.10.2014 | Коментарі (0)

«Герої не вмирають, бо віки

вони живуть у пам’яті народу»

Під таким гаслом відбувся районний захід, присвячений річниці пам’яті воякам Української Повстанської Армії, яка не має аналогів у світовій історії, армії, яка впродовж більше як 10 років вела нерівну героїчну боротьбу з ворогом, який переважав її в десятки чи в сотні разів, армії, яка вкрила себе невмирущою славою в боротьбі за створення Української незалежної держави.

Сьогодні, маючи свою державу, ми повинні пам’ятати, що для того, щоб синьо-жовтий Державний Прапор України вільно тріпотів над державними установами і закладами та вирізняв український народ серед інших, поклали свої голови мільйони українців. І найбільша заслуга в цьому тих, хто поліг за неї в середині минулого століття.

Вчитель історії Білогірського НВК Колісецька С.І. розповіла старшокласникам про історію героїчної боротьби Української Повстанської Армії від перших днів її створення. Розповідь ілюструвалася фрагментами із фільму «Залізна сотня», та ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: bil-rada | Дата: 18.10.2014 | Коментарі (0)

Унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України – є багатодітні родини. Це особливі сім’ї, бо дітям змалечку прищеплюють людяність, любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції.

         В актовому залі Білогірської школи мистецтв відбулося урочисте вручення державних нагород та посвідчень «Мати-героїня» чотирьом матерям Білогірського району.

      Відповідно до Указу Президента України нагороди вручив заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Кальніченко Володимир Ілліч. В урочистостях прийняли участь заступник голови районної ради Віра Васильчук та голова районної державної адміністрації Андрій Поліховський

         За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, почесне звання «Мати-героїня» отримали:

... Читати далі »
Переглядів: 456 | Додав: bil-rada | Дата: 18.10.2014 | Коментарі (0)

14 жовтня - це День українського козацтва, що відзначається в Україні згідно з Указом Президента України від 07.08.1999 № 966/99 в день свята Покрови Пречистої Богородиці. 7 серпня 1999 року Президент України, враховуючи історичне значення й заслуги козацтва в утвердженні української державності та його вагомий внесок у сучасний процес державотворення, визначив цю дату своїм указом.

На сьогодні зареєстровано дуже багато всеукраїнських громадських організацій українського козацтва та більш ніж п'ятсот обласних, районних, міських і сільських козацьких утворень. Серед них: «Українське козацтво» , «Спілка козацьких організацій України» , «Козацтво України» , «Об'єднане козацтво України»  та ін. 

Сьогодні, 14 жовтня 2014 року голова районної ради Людмила Янишина та голова районної державної адміністрації Андрій Поліховський привітали зі святом козаків Білогірщини.  Хорошим додатком до привітань був підготовлений працівниками районного будинку культури святковий концерт.

Переглядів: 481 | Додав: bil-rada | Дата: 14.10.2014 | Коментарі (0)

В Білогірській районній бібліотеці для дорослих 10 жовтня 2014 року проведено тренінг для працівників сільських бібліотек: «Бібліотеки, як центри підтримки громади в умовах воєнної загрози: робота з внутрішньо переміщеними особами».

В роботі тренінгу взяли участь: Тищук Лариса Петрівна – директор Білогірського центру зайнятості, Довгошей Сергій Леонідович – начальник відділу ведення державного реєстру виборців Білогірської РДА, Ніколайчук Тетяна Олександрівна – головний спеціаліст управління соціального захисту населення.

Виступаючі розповідали про роботу служб районну з даною категорією громадян. Бібліотекар читального залу центральної районної бібліотеки Іващук Т.Ф. поділилась знаннями набутими на тренінгу на базі Хмельницької ОУНБ про організацію бібліотечно – інформаційних послуг для інформаційного забезпечення внутрішньо – переміщених осіб.

Переглядів: 424 | Додав: bil-rada | Дата: 14.10.2014 | Коментарі (0)

З 15 вересня 2014 року розпочався набір слухачів на підготовчі курси, які функціонують відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 05.06.2013 року (серія АЕ №270563).

Навчальний план підготовчих курсів розроблений на основі програм вступних екзаменів до Національної академії за спеціальностями галузі знань "Державне управління". Викладання забезпечують висококваліфіковані науково-педагогічні працівники Національної академії.

Форми навчання – вечірня та заочно-дистанційна.

 

Слухачам вечірньої форми навчання пропонується на вибір: 
•    курс навчання з підготовки до складання вступних екзаменів: 
o    комп'ютерне тестування із державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових та історико-культурних питань; 
o    співбесіда із сучасних проблем державного управління; 
•    курс підготовки з ділової української мови 
•    курс підготовки з англійської мови
... Читати далі »

Переглядів: 646 | Додав: bil-rada | Дата: 11.10.2014 | Коментарі (0)

Завдяки партнерству УБА (Українська бібліотечна асоціація) з Фондом Дарини Жолдак 11 бібліотек України, які стали переможцями конкурсу фоторобіт на тему «Читай усюди», отримали 34 коробки з книгами (близько 1000 шт.) для своїх користувачів.

 Білогірська ЦБС прийняла участь у цьому конкурсі і увійшла у 11 цих бібліотек та отримала приз 2 коробки книг для наших бібліотек. Обирали фото на розсуд суворого комп’ютерного журі.

У нашому фотоконкурсі прийняли участь наші маленькі читачки Пікуща Софійка та Козак Анічка, які також отримали невеличкі сувеніри. Книги були доставлені компанією «Нова Пошта».

Фонд Дарини Жолдак розпочинає новий постійно діючий у 2015 році проект.

Раз на тиждень, всі книги, які будуть зібрані впродовж тижня, будуть розсилатись бібліотекам номінантам. Фонд Дарини Жолдак буде збирати для цього проекту нові книги, або книги у найкращому стані. Номіновані бібліотеки буде визначати з числа учасників проекту сайт  http://www.random.org/

Як стати номінантом – дуже просто: звертайтесь до районної бібліотеки (методично – бібліографічний відділ. ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: bil-rada | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

7-8 жовтня 2014 року комісія районної ради на чолі із заступником голови районної ради Вірою  Васильчук продовжила огляд населених пунктів територіальних громад на кращий санітарний стан та благоустрій території.

Найкраще благоустроєні  населені пункти і території Сушовецької, Миклашської, Довгалівської, Мокроволянської, Денисівської сільських рад.

По результатах огляду комісія підведе підсумки і визначить три кращих сільських ради де найкращий санітарний стан і благоустрій територій.

Переглядів: 454 | Додав: bil-rada | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)

Cьогодні, 08 жовтня 2014 року у професійне свято - День юриста заступник голови районної ради Віра Васильчук побувала в Білогірському районному суді , аби привітати колектив районного суду з святом та нагородити Почесною грамотою районної ради Ніколайчук Зінаїду Іванівну, адвоката смт.Білогір'я Хмельницької області, за високий професіоналізм в забезпеченні конституційного права особи на безоплатну правову допомогу, особистий внесок у розвиток та розбудову органів адвокатського самоврядування.

Вплив юристів на всі політичні та соціально-економічні процеси в державі важко переоцінити. Своєю багатогранною діяльністю, яка за роки незалежності набула нового змісту, ви активно сприяєте руху України по шляху побудови демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.

Твердо віримо, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам завжди бути на висоті вимог нашої доби. Бажаємо вам плідної роботи та подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку, міцного здоров’я, особистого щастя, родинного добробуту на довгі роки!

Переглядів: 482 | Додав: bil-rada | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

   Нещодавно відбувся Всеукраїнський дитячо-молодіжний фестиваль-конкурс «Планета Зірок» м. Хмельницький, в якому приймали участь творчі колективи Хмельниччини, Вінничини, Тернопільщини.

   Дитячий зразковий колектив Білогірської школи мистецтв «Барви Поділля» приймав участь у всіх вікових категоріях ( молодша, середня, старша ).

   Молодша вікова категорія з українським народним танцем «Миколка», вибороли I премію, середня вікова категорія з танцем «Козачок» вибороли Гран-Прі – керівник Н. В. Самойлович та старша вікова категорія приймали участь у двох номінаціях з «Молдавським танцем», «Янголами танцю», де вибороли два Гран-Прі – керівник Л. В. Кулаковська.

   Також у фестивалі-конкурсі приймали участь діти хореографічного колективу «Подолянка», філії смт. Ямпіль, молодша вікова категорія із Східним таночком, вибороли I премію – керівник Л. В. Кулаковська.

   Також участь у конкурсі приймав учень Білогірської школи мистецтв – Никитюк Богдан в інструментальному жанрі, де виборов III премію.

Переглядів: 648 | Додав: bil-rada | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини