Субота, 20.04.2024, 00:17
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 128 129 »

25 листопада 2014 року відбулось розширене засідання колегії обласної державної адміністрації, у якому прийняла участь голова районної ради Людмила Янишина.

Перед початком планової роботи головуючим було нагороджено двох подолян з нагоди Дня працівників сільського господарства. Відповідно до Указу Президента України за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю орденом "За заслуги" І ступеня відзначено Мастія Василя Васильовича, депутата обласної ради, директора товариства "Святець", с.Святець Теофіпольського району та орденом княгині Ольги III ступеня – Новосядлу Галину Василівну, головного зоотехніка сільськогосподарського товариства "Хорост Плюс", с.Кадиївка Ярмолинецького району.

Приступивши до розгляду питань, члени колегії проаналізували 6 пунктів порядку денного.

Про хід виконання програми розвитку агропромислового комплексу в галузі тваринництва поінформував заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Вадим Конончук. Як наголосив Вадим Петрович, за 10 місяців цього року темп росту валової продукції тваринництва за всіма категоріями господарств становить 105,4%, у сільгос ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: bil-rada | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

Суттєво розширити повноваження органів місцевого самоврядування – сільських, селищних, міських рад з розпорядження ними земельними ділянками, у тому числі за межами населених пунктів, пропонує Мінрегіон України. За дорученням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана, Мінрегіон спільно з експертами всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування розробили проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з розпорядження земельними ділянками і здійснення контролю за використанням та охороною земель». Основні принципи розширення таких повноважень місцевого самоврядування базуються на засадах децентралізації, субсидіарності, повсюдності та посилення спроможності місцевого самоврядування.

Як прокоментував перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслав Негода, крім розширення повноважень сільських, селищних, міських рад із розпорядження земельними ділянками, розробники законопроекту передбачили створення належних правових умов для здій ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: bil-rada | Дата: 24.11.2014 | Коментарі (0)

Всі Герої Небесної Сотні будуть удостоєні звання Героя України. Про це заявив Петро Порошенко біля пам’ятного хреста на місці розстрілу учасників Революції Гідності 20 лютого.

«Я ухвалив таке рішення: я сьогодні підпишу указ про присвоєння звання Героя України героям Небесної Сотні», — сказав Глава держави під час спілкування з рідними загиблих та учасниками Революції Гідності.

В річницю початку Майдану у Києві Президент вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні. Глава держави поклав квіти до пам’ятного хреста та запалив свічку в пам’ять про загиблих.

Разом з Главою держави участь у церемонії взяли Голова Верховної Ради сьомого скликання Олександр Турчинов, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, представники громадськості.

 

За матеріалами офіційного інтернет-представництва

Президента УКраїни

 

Переглядів: 406 | Додав: bil-rada | Дата: 24.11.2014 | Коментарі (0)

В цьому році ми вшановуємо  81 – і роковини Голодомору – геноциду в Україні 1932 – 1933 років. Сьогодні Голодомор - не історична давнина, а глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує пам’ять і його очевидців, і сучасне покоління. 22 листопада 2014 року  заступник голови районої ради Віра Васильчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Бельцик,  жителі Білогірщини хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертв Голодомору і політичних репресій біля Меморіалу жертвам Голодомору у райцентрі. Усі вони прийшли сюди із колосками, лампадами й свічками в знак скорботи та пам’яті.
 Голодомор 1932-1933 років назавжди залишиться в пам’яті наших предків однією з найстрашніших сторінок нашого минулого. Завдяки вірі у свої сили, любові до України, споконвічному прагненню до свободи та незалежності наші предки вистояли, тому наш обов’язок – завжди нести в серцях пам’ять про ті страшні події. Ми не маємо права знехтувати уроками минулого. Маємо знати історію такою, якою вона була,  не можна забути найбільшу трагедію українців у ХХ столітті. Це наш моральний обов’язок перед минулими поколіннями. Тільки правдиві знання ліквідують спотворені уявлення про Голодомор, не допустять подібного у майбутньому.
    В цей день на всіх адмінбудинк ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: bil-rada | Дата: 24.11.2014 | Коментарі (0)

19  листопада   2014 року в Білогірському районному  центрі зайнятості відбулося засідання „круглого столу” на тему: „Співпраця  центру  зайнятості  з   сільськими  та  селищними  радами  в  частині  виконання  угод  про співпрацю  за 2014 рік ”. Участь у ньому взяли заступник голови районної ради Віра Васильчук, заступник голови районної державної  адміністрації Віктор Ярощук,  директор Білогірського РЦЗ Лариса Тищук, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Віталій Мазур, голови сільських та селищних рад.
       Відкрила засідання „круглого столу” директор Білогірського районного центру зайнятості Л.Тищук. У своєму виступі вона висвітлила питання ситуації на ринку праці району за 10 місяців 2014 р. у порівнянні із аналогічним періодом попередніх років та пріоритетні завдання служби зайнятості на наступний 2015р.
             Проаналізувавши виконання угод між центром зайнятості та сільськими, селищними радами за 2014 рік та навівши факти плідної співпраці,   начальник відділу взаємодії з роботодавцями В.Мазур зосередив увагу учасників заходу на важливості підписання даних угод на 2015 рік.
 &nb ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: bil-rada | Дата: 19.11.2014 | Коментарі (0)

Шановні працівники сільського господарства району!

Від Білогірської районної ради сердечно вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників сільського господарства.

Це свято воістину всенародне, адже від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання України.

Висловлюю глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва району. Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Адже Україна живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю.

Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь державі, на благо України.

Бажаю радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!

 

З повагою, голова районної ради                                   &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: bil-rada | Дата: 17.11.2014 | Коментарі (0)

Шановні працівники сільського господарства, ветерани галузі!

Вітаємо вас із професійним святом, у переддень відзначення якого приємно констатувати, що кращі представники професії хлібороба нашої області, завдяки нелегкій праці та умілому господарюванню, вже четвертий рік доводять – вони найкращі в державі.

Незважаючи на неспокійну ситуацію в Україні, цьогоріч аграрії Хмельниччини зібрали найвищі врожаї ранніх зернових культур, кукурудзи та цукрових буряків. Є всі передумови, аби зібрати найбільший за останні десятиліття врожай зерна – понад 3 мільйони тонн. Окрім того, забезпечена позитивна тенденція щодо розвитку галузі тваринництва, нарощуються обсяги виробництва сільгосппродукції, підвищується її конкурентоспроможність, задовольняються потреби переробної і харчової промисловості у сировині.

Такі вагомі досягнення є результатом ефективної та наполегливої роботи керівників і спеціалістів, механізаторів, комбайнерів та працівників ферм.

Варто відзначити, що у зв’язку з важким, нестабільним фінансовим становищем селяни зуміли зібратися силами, досягти не лише певних результатів у своїй роботі. А й, що найг ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: bil-rada | Дата: 17.11.2014 | Коментарі (0)

       Сьогодні, 14 листопада 2014 року  у великому залі районної ради відбувся тренінг для сільських, селищних голів району щодо участі  у Проекті "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" Фаза -111. Семінар-тренінг провів координатор проекту МРГ у Хмельницькій області Ігор Клепач. Участь в семінарі прийняли  начальник організаційно-кадрового відділу виконавчого апарату районої ради Володимир Лісовик, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Бельцик.

       В ході тренінгу учасники ознайомились з завданнями 2014-2015 року, з особливостями соціальної частини Проекту СВА-3, з методологією СВА-3.

      Для учасників тренінгу було проведено презентацію результатів Проекту МРГ-11 в Хмельницькій області, про досвід реалізації Проекту МРГ-11 в Хмельницькій області. Також було підписано угоду про партнерство між Проектом, районною радою та районною державною адміністрацією. По закінченню семінару учасникам презентовано План дій та процедур виконання на рівні районів та сільських, селищних рад; умови співпраці з сільськими, селищними радами та оголошено початок конк ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: bil-rada | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

Напередодні Дня працівників сільського господарства 13 листопада 2014 року в великому актовому залі районної ради відбулися урочистості,  в яких прийняли участь голова районної ради Людмила Янишина, перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Бельцик,  директор Хмельницького обласного центру науково-дослідного інституту Олексій Місінькевич, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Віктор Рабчук та трудівники сільськогосподарських підприємств району.
Сьогоднішнє професійне свято хлібороби району зустрічають з вагомими здобутками. Велику повагу заслуговують усі, хто обрав цей відповідальний фах. Адже Україна живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!
За  сумлінну працю, високий  професіоналізм і натхнення у роботі, значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва у 2014 році та з нагоди  Дня працівників сільського господарства  Почесною  Грамотою  обласної державної адміністрації   нагороджено:
1.  Рожика Миколу Феофановича – директора сільськогосподарського товариства з додатко ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: bil-rada | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини