Четвер, 28.03.2024, 18:42
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 126 127 128 129 »


18 грудня 2009 року відбулася 22-га сесія Білогірської районної ради. На порядок денний сесії були винесенні такі питання:

 

                1. Звіт голови районної державної адміністрації про здійснення райдержадміністрацією делегованих їй районною радою повноважень.

                2. Про виконання Програми забезпечення  безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення по Білогірському району на 2006-2009 роки.

                3. Про внесення змін до Програми поліпшення та розвитку мережі пасажирських перевезень у Білогірському районі на 2009-2011 роки.

                4. Пр ... Читати далі »

Переглядів: 694 | Додав: bil-rada | Дата: 21.12.2009 | Коментарі (0)


Перші новорічні вогні

В День святого Миколая на Майдані Незалежності у Києві в присутності президента Віктора Ющенка  засвітили вогні на головній новорічній ялинці України. А за день до того на центральній площі Білогір’я пройшло відкриття нашої районної новорічної ялинки. Перші вогні Нового року засвітилися під супровід привітань голови районної державної адміністрації В.В. Кобери, голови районної ради М.Д. Ямчука, заступника Білогірського селищного голови В.В. Самборської. До вітань керівників району і селища долучилися Дід Мороз зі Снігуронькою та вокальна група районного будинку культури.

 

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 820 | Додав: bil-rada | Дата: 21.12.2009 | Коментарі (0)


Приємна подія

Напередодні дня святого Миколая чудовий подарунок отримали члени колективу районного відділу міністерства надзвичайних ситуацій – їх автопарк поповнився новим сучасним пожежним автомобілем КАМАЗ, в якому є все необхідне для вчасного пожежогасіння і порятунку людських життів.

Під час урочистого вручення нового транспортного засобу до рятувальників звернувся народний депутат України В.П. Кравчук. Василь Петрович сказав, що працюючи керівником Теофіпольського району, на жаль, особисто бачив руйнівні пожежі і той ризик. з яким стикаються пожежники. Депутат розповів про урядову програму за допомогою якої новий КАМАЗ доїхав до Білогірщини. Відзначив В.П. Кравчук неабияку допомогу міністра надзвичайних ситуацій Володимира Шандри, розповідав про діяльність прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Дістався подарунок від народного депутата районному історико-краєзнавчому музею, а саме альбом 60-х років в якому зібрано знімки з святкування першого свята хлібороба в Білогірському районі.

Голова райд ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 741 | Додав: bil-rada | Дата: 21.12.2009 | Коментарі (0)


 До Дня Святого Миколая та до Нового року залишилося ще кілька тижнів, а керівники району уже роблять щедрі подарунки. Ось нещодавно передали автобус для квітневської школи, а на днях завітали у гості до жителів села Воробіївка, точніше до учнів місцевого закладу освіти. І звісно не з пустими руками.

В.В.Коберу, голову райдержадміністрації, М.Д.Ямчука, голову районної ради, М.М.Кабанову, начальника відділу освіти, зустрічають на шкільному подвір’ї усміхнені діти, директор школи О.І.Дешева та сільський голова В.М.Кордонець. а ще прикрашена повітряними кульками та яскравими свічками "Газель”.

І полилися добрі слова привітань, поздоровлень, подяки. Керівництву району вручають прикрашені румяні короваї. Звісно, ні одне свято не обходиться без пшеничного хліба, адже це запорука добробуту та благополуччя. А ще виказана повага і радість тим, хто завітав на свято. Отож, прийміть, шановні гості, воробіївський коровай.

... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1632 | Додав: bil-rada | Дата: 21.12.2009 | Коментарі (0)


Відкрита, прозора та цілеспрямована- така праця людей, які святкували 7 грудня. Відзначення Дня місцевого самоврядування не випадково припало на 7 грудня. Адже, ще у 1990 році був примйнятий Закон про місцеве самоврядування. З часом він змінювався та доповнювався. Зараз ми стоїмо на порозі нових змін і бачимо нові перспективи. Але безпосередня заслуга у цьому людей , яких ми просто називаємо- "місцева влада".

Напередодні свята представники органів місцевого самоврядування зібралися у залі районного будинку культури, щоб порадіти за здобутки один одного, прийняти вітання від вдячних громадян, а ще послухати гарну і радісну пісню.

 А потому з вітальним словом на сцені голова районної ради М. Д. Ямчук, голова райдержадміністрації В.В.Кобера.  Грамотою обласної ради нагороджено В.В.Юрчука, депутата райради, начальника Білогірської філії ВАТ "Хмельницькгаз”, П.А.Гуменюка, голову Малоборовицької сільської ради; В.В.Коберу, голову  райдержадміністрації.  Грамоту обласної адміністрації ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 756 | Додав: bil-rada | Дата: 08.12.2009 | Коментарі (0)


Ось на днях голова райдержадміністрації Кобера В.В., заступник голови ради Андрухов А.М., начальник відділу освіти райдержадмістрації Кабанова М.М., вручили         Квітневській ЗОШ 1-111 ступенів новенький автобус марки «Айван».

Уже 15 транспортний засіб у районі, який працюватиме за програмою «Шкільний автобус». На його придбання з обласного бюджету було виділено 230 тисяч гривень. Підвозитиме він до школи 92 дитини з сіл Окіп, Весняне, Соснівка.

             

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 726 | Додав: bil-rada | Дата: 08.12.2009 | Коментарі (0)

Голубе паливо отримали жителі Ставищан з першими листопадовими днями. Ще у 2007 році була прокладена вулична магістраль довжиною 7 кілометрів. Можливість отримати природній газ надали ставищанцям керівництво ВАТ «Хмельницькгаз», районна та місцева влада.
 Та й сама громада виявилася досить активною: у спільну касу від неї поступило 268 тисяч гривень.
 З першим снігом запалювали у Ставищанах символічний факел. Вітали людей з такою гарною подією голова районної ради Михайло Ямчук, перший заступник голови райдержадміністрації Валентин Кальній, начальник Білогірської філії ЗАТ «Хмельницькгаз» Володимир Юрчук. 
 Активно працював по газифікації села сільський комітет на чолі Володимиром Лисаком.
На святі були відзначені кращі з кращих ті , хто зробив для села найбільше.  

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 672 | Додав: bil-rada | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

30 жовтня 2009 року відбулася 21-ша позачергова сесія Білогірської районної ради. На порядок денний сесії були винесенні такі питання :  

1. Про звільнення Ямчука Михайла Дмитровича з посади голови районної ради
2. Про внесення змін до районного бюджету на 2009 рік
3. Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду районного бюджету за третій квартал 2009 року
4. Про прийняття видатків на виконання делегованих повноважень від місцевих бюджетів Білогірського району
5. Про звільнення Мошинського Франца Володимировича з посади головного лікаря Білогірської центральної районної лікарні
6. Про призначення Навроцького Валентина Афанасійовича на посаду головного лікаря Білогірської центральної районної лікарні
7. Різне
 
По кожному із розглянутих питань прийняті відповідні рішення.




Переглядів: 689 | Додав: bil-rada | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)

23 жовтня 2009 року Білогірська загальноосвітня школа відзначила свій 25-ий ювілей.
 З ювілеєм навчальний заклад привітали голова районної ради Михайло Ямчук, голова райдержадміністрації Володимир Кобера, начальник районного відділу освіти Марія Кабанова, ветерани освіти, які працювали у цій школі, колишні випускники, шефи, учні.
 Вітаючи педагогічний склад та учнів школи, голова Білогірської районної ради  зазначив, що школа має чим гордитися за такий тривалий період свого існування. Щороку представники школи добиваються високих успіхів на предметних олімпіадах, у різних конкурсах та змаганнях. Заслужене визнання здобула шкільна художня самодіяльність.
 В умовах постійного пошуку та удосконалення працює колектив. Вчителі школи щороку є учасниками та переможцями районного етапу конкурсу „Вчитель року”, ярмарки педагогічних ідей. Він також побажав творчої наснаги, нових здобутків і звершень педагогічному колективу і учням школи.
 Також за вагомий внесок у справі виховання і навчання учнівської молоді голова районної ради, голова райдержадміністрації вручили Грамоти обласної ради, районної ради і районної державної адміністрації та цінні подарунки ветеранам освітянської галузі. 


Переглядів: 656 | Додав: bil-rada | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)

У селищі Ямпіль відкрили філіал музичної школи
5 тисяч гривень – для початку, такий подарунок зробив І.Шевчук на відкритті музичної школи у Ямполі. Рік повноліття держави багатий на гарні події. Ось нещодавно школу відкривали у Гулівцях, тепер двері відчинила музична школа у Ямполі. Багато говорили про це, багато сил було вкладено, можливо, були скептики, які не вірили, що це станеться, а проте... У день музики відбулося відкриття омріяного закладу, де віднині поселилася музика.
На відкриття запросили голову райдержадміністрації В.В.Коберу та голову районної ради М.Д.Ямчука. Вони пізніше вітатимуть ямпільчан із такою приємною подією. Згадають керівники про проблеми, непорозуміння. Але визнають, що недарма затрачали сили, бо діти сюди йдуть без примусу. На сьогоднішній день школу відвідує 80 учнів. Говоритиметься про плани; а саме: відкриття філії ДЮСШ та ремонт актового залу у місцевій школі. Михайло Дмитрович висловлює надію, що ямпільська філія нічим не поступиться Білогірській музичній школі, а згодом стане самостійною.
З вітальним словом виступила директор музичної школи М.Ф.Баранова, начальник відділу культури і туризму В.Л.Васильчук. Віра Леонідівна наголошує на тому, що крок за кроком ямпільський будинок культури відроджується і стане центром культурного життя, адже у стінах цього приміщення поселилася бібліотека, музей, і тепер - філіал музичної школи.
Нагородили грамотами районної ради та адміністрації. Її отримали О.С.Декалюк, співробітник ВАТ “Ямпільськ ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 939 | Додав: bil-rada | Дата: 19.10.2009 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини