П`ятниця, 03.05.2024, 04:43
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Березень » 30
      Сьогодні, 30 березня 2012 року, у районному будинку культури відбулось урочисте зібрання з нагоди 25-ої річниці заснування Білогірської районної організації ветеранів Україниж, об’єднавши в своїх лавах ветеранів війни та праці. Здебільшого – це громадяни похилого або зрілого віку, з багатим досвідом, активною життєвою позицією, які є прикладом порядності та високої моральності.

    З вітальним словом до ветеранів виступили голова районної ради Л.В. Янишина та перший заступник голови райдержадміністрації О.П. Мельничук, голова районної ради ветеранів М.Д. Максимчук, голова первинної ветеранської організації Ямпільської селищної ради Г.Т. Ситар, які у своїх виступах відзначили, що чимало випробувань довелося зустріти і з гідністю подолати на своєму життєвому шляху ветеранам, висловили вдячність за здобуту таку нелегку, але таку неоціненну Перемогу, та за не менш важливі трудові подвиги, запевнили, що районна влада і надалі докладатиме максимум зусиль задля успішної реалізації соціальних проектів, покликаних забезпечити для вас гідн ... Читати далі »
Переглядів: 577 | Додав: bil-rada | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ БІЛОГІРСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ!

       Відповідно до статті 12 Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції”, особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а” пункту 2 частини першої статті 4 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, що додається до цього Закону.
     Відповідно до роз'яснення Міністерства юстиції України у зв’язку з викладеним депутати місцевих рад, які не працюють на постійній основі у відповідній раді повинні подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік до кадрових підрозділів державних органів, підприємств, установ, організацій за місцем основної роботи.
     Депутати місцевих рад, які працюють в раді на постійній основі, подають декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік до апаратів відповідних рад або апаратів їх виконавчих комітетів.
      Якщо депутатами є самозайняті особи, то вони також повинні подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік до апаратів відповідних рад або їх виконавчих комітетів.
     Враховуючи вищевикладене, просимо до 01 квітня 2012 року подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 рік відповідно до даних роз’яснень.
   Також доводимо до Вашого відома, що Рішенням Конституційного Суду України від 13.03.2012 року № 6-рп/2012 визнано такими, що не відповідають Конституції України положення Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» від 07.04.2011 р. пункт 2 розділу
VIII «Прикінцеві та перехідні положення». Тобто, у Декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 рік не потрібно зазначати відомості про витрати.

   Звертаємо увагу на те, що відповідно до ст.172
 Кодексу України про адміністративні правопорушення неподання або несвоєчасне подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, передбаченої  Законом України  «Про засади запобігання і протидії корупції», тягне за собою накладення штрафу від 10 до 25 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
... Читати далі »
Переглядів: 487 | Додав: bil-rada | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)


    Днями у великому залі районної ради відбулось засідання колегії райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Мельничука. Участь у роботі засідання взяла голова районної ради Людмила Янишина.
    На засіданні  розглянуто наступні питання:
   1. Про організаторську роботу управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації по підготовці до проведення комплексу весняно-польових робіт 2012 року.
    2. Про хід виконання розпоряджень голови районної державної адміністрації від 25.03.2011  № 113/2011-р «Про стан боротьби зі злочинністю та корупцією, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян» та від 27.05.2011 № 20/2011-р «Про заходи щодо покращення криміногенної ситуації, громадської безпеки, запобігання та протидії корупції в районі».
    3. Про проведення флюорографічних обстежень непрацюючого населення працездатного віку та пенсіонерів. ... Читати далі »
Переглядів: 491 | Додав: bil-rada | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

Нещодавно у Ямпільському музеї відбулось відкриття нових експонатів. З цієї нагоди музей відвідали заступник голови районної ради В.Л. Васильчук та директор районного історико-краєзнавчого музею І.П. Кадук. Напротязі багатьох років невтомні збирачі старовини з Ямполя займаюлися клопіткою працею – нагромаджували старовинні знахідки, вивчали їх, систематизували. Багато експонатів подарували у музей жителі Ямполя. Керівники окремих організацій надали різноманітні фотографії.
      Сьогодні у музеї чотири відділи – чотири експозиційні зали, у кожному з яких представлений уривочок із історії землі Ямпільщини від найдавніших часів до сьогодення. Окрема експозиційна зала присвячена  знаменитим землякам: ветеранам війни В.Тищука та П.Новосада. Їхні нагороди та медалі є гордістю музею. ... Читати далі »
Переглядів: 505 | Додав: bil-rada | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини