П`ятниця, 03.05.2024, 02:06
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Березень » 12
    12 березня 2012 року відбулася вісімнадцята сесія шостого скликання Перерослівської сільської ради.
     Головував на сесії сільський голова Ігор Сас.
    На порядок денний сесії було винесено 6 питань. По кожному із розглянутих питань сесія ради прийняла відповідне рішення.
     В роботі сесії взяв участь і виступив депутат районної ради Микола Іванович Панасюк.
Переглядів: 527 | Додав: bil-rada | Дата: 12.03.2012 | Коментарі (0)


     Напередодні професійного свята Дня землевпорядника в малому залі районної ради заступник голови районно ради Віра Леонідівна Васильчук привітала працівників відділу Держкомзему у Білогірському районі, а також працівників Білогірського районного виробничого відділу Хмельницької РФ ДП "Центр ЦЗК" з професійним святом. Кращим працівникам Віра Леондівна вручила Грамоти районної ради і подарунки.
Переглядів: 504 | Додав: bil-rada | Дата: 12.03.2012 | Коментарі (0)

       У ці березневі дні виповнилося 198 років з дня народження нездоланного сина України - Тараса Григоровича Шевченка. Традиційно ці дні називають Шевченківськими. У рамках відзначення чергової річниці з дня народження Кобзаря працівники районної бібліотеки у читальному залі дитячої бібліотеки спільно з вихованцями будинку творчості школяра провели масовий захід. До присутніх звернулася заступник директора централізованої бібліотечної сітки Л.Скороход. Людмила Анастасівна нагадала дітям біографію видатного українця, розповіла чим була особлива його творчість і який вплив на подальший розвиток української літератури мав Кобзар. Не дарма саме цю книгу називають другою Біблією українців.
       Діти читали вірші та поезії, які належать перу Т.Шевченка, вшановували світлу пам’ять Кобзаря, і вкотре прославляли його творчість. До слова запросили поважних гостей. Л.Орендарчук, начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадскістю РДА, говорила про актуальність шевченківського слова, мудрість його настанов і наголосила, що українці повинні бути єдиною і неподільною нацією, як заповідав поет. Н.Токарська, начальник відділу культури РДА, підтримала думку попереднього оратора і звернула увагу присутніх на те, що не можна залишатися байдужим до творчого доробку генія українського слова.

Переглядів: 513 | Додав: bil-rada | Дата: 12.03.2012 | Коментарі (0)

         Міжнародний жіночий день – це перша ластівка, яка сповіщає про прихід весни. Нарешті природа починає пробудження після зимового сну. Перші підсніжники та проліски, різнобарвні тюльпани, які ваблять до себе стійкими ароматами весни… Щирі усмішки людей, яких випадково зустрічаєш на вулиці… Невловима і загадкова атмосфера цього свята.
         А у районі цей день традиційно відзначають у районному будинку культури. Тльки раз на рік культпрацівники стають глядачами і приймають слова привітань. На сцені цього дня господарюють освітяни.
         Не обходиться концерт без традиційних урочистостей. Вітали прекрасну половину населення Білогірщини з Міжнародним жіночим днем перший заступник голови райдержадміністрації О.Мельничук та заступник голови райради В.Васильчук. Естафету теплих привітань продовжили представники народного депутата О.Буряка, ветеран сільськогосподарського виробництва, голова обласної організації селянської партії України  Б.Баліцький. Представники влади продовжили урочистості відзначенням кращих з кращих жительок району та нагородженням жінок, які досягли висот у роботі, обласними та районними грамотами та цінними подарунками. ... Читати далі »
Переглядів: 456 | Додав: bil-rada | Дата: 12.03.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини