П`ятниця, 03.05.2024, 01:41
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Березень » 20
      20 березня 2012 року відбулася чотирнадцята сесія Довгалівської сільської ради.
      Головувала на сесії сільський голова Галина Бійчук.
     На сесії було розглянуто 4 питання порядку денного. По кожному із розглянутих питань сесія ради прийняла відповідне рішення.
   В роботі сесії сільської ради прийняли участь члени виконавчого комітету ради, працівники фельдешерсько-акушерського пункту, сільського клубу, бібліотеки і дитячого садочка.
Переглядів: 632 | Додав: bil-rada | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

Цьогоріч природа порадувала білогірчан швидкою та раптовою зміною погоди і попереду ще вдосталь часу, аби навести на вулицях населених пунктів. Це прекрасно розуміють у Білогірській селищній раді. Приємно відмітити, що цього року селищна рада спрацювала оперативно. Заледве потепліло, а місцева влада уже закликала усіх на суботник. «За кожною організацією та  установою закріплені території, де треба попідмітати, позбирати бумажки чи очистити від чагарників», – розповідає селищний голова А.Денисюк. Звісно, будуть допомагати на суботнику працівники КП «Білогір’яспецтрансбуду». Адже, саме це комунальне підприємство покликане забезпечити чисті та прибрані вулиці. І це питання «спецтрасбудівці» тримають на контролі протягом усьго року.
Разом з селищним головою А.Денисюком та його заступником О.Кузьмуком побували на місцевому кладовищі. Як розповів очільник білогірської громади з січня за порядком на кладовищі доглядає Г.Валігура. А як тільки на вулиці стало тепліше представники місцевої влади звернулися у центр зайнятості, аби задіяти до прибирання території кладовища людей. ... Читати далі »
Переглядів: 588 | Додав: bil-rada | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

20 березня 2012 року в усіх регіонах України офіційно стартував І етап Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012. У цей день у спортивному залі Білогірського районного будинку культури відбулося урочисте відкриття шкільного Кубку. Присутніх привітав заступник голови райдержадміністрації Микола Подлєсний і побажав вдалих ігор і високих спортивних досягнень. До слів привітань приєднався вчитель фізкультури Соснівської школи О.Кравець. Спортивні команди на урочистостях представляли вчителі фізкультури, вони й стежили за результатами жеребкування І етапу Кубку. Районні турніри мають розпочатися у суботу – 24 березня, а завершаться – 1 квітня. Участь у Кубку візьме 14 команд Білогірщини.

Національний Кубок шкільного футболу Євро-2012 проводитиметься за олімпійською системою. Участь у першому етапі змагань братимуть команди загальноосвітніх навчальних закладів, які мають в своєму складі школи ІІІ ступеня, на добровільних засадах. Футбольні матчі першого етапу проводяться на  відкритих футбольних полях. Тривалість гри: два тайми по 30 хвилин з перервою 15 хв. Арбітраж матчів здійснюватимуть вчителі фізичної культури, громадські активісти.
Команди-учасниці Кубку району (міста) нагороджуватимуться грамотами та дипломами. Команда-переможець здобуде право представляти район на ІІ етапі Кубка.
Передбачається, що участь у заході візьме понад 300 тисяч школярів, які зможуть відчути себе безпосередніми учасниками чемпіонату Європи. Вирішальний матч турніру пройде на НСК «Олімпійський» − арені майбутнього фіналу Євро-2012. ... Читати далі »
Переглядів: 448 | Додав: bil-rada | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

    Ідея створити при районному будинку культури клуб за інтересами, який отримав назву «Сучасник», виникла у М.Хоменка давно. А от втілити в задум у життя – то справа, яка потребувала праці та часу. На протязі декількох місяців працівники сільських установ культури під керівництвом методиста Р.Якимчук вивчали через анкетування інтереси та уподобання жителів району, міркували над тим, чим можуть зацікавити людей. І дійшли висновку: від слів треба переходити до діла. У минулу п’ятницю відбулася перша зустріч учасників об’єднання. Пройшла вона у стилі української вечірки. Членів клубу за інтересами запросили у кафе «Каприз». А от працівники районного будинку культури потурбувалися, щоб молодь могла гарно провести час. Методисти Л.Особська та Р.Якимчук завбачливо підготували цікавий сценарій з конкурсами та розвагами. Але спочатку члени клубу за інтересами знайомилися. Юнаки і дівчата розповідали про себе, чим займаються, які уподобання мають, ділилися своїми мріями і планами на майбутнє.
       Для учасників об’єднання співали золоті голоси Білогірщини І.Цибуля та Ю.Гаврилюк. М.Хоменко, директор РБК, розповів як виникла ідея створити клуб «Сучасник», про проблеми, які надиктувало сьогодення і ділився власним баченням того, як можна відродити життя в селах. Також Микола Павлович розповів про роботу клубу за інтересами у майбутньому. ... Читати далі »
Переглядів: 821 | Додав: bil-rada | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

    Нещодавно в Білогірському районному будинку культури відбувся кубок району з фут-залу, в якому взяли участь шість команд. Команди були поділені на дві групи. Переможці груп потрапляли до фіналу, а команди, які зайняли у групах 2 місце боротись за здобуття бронзового третього місця. У грі за третє місце зустрілись  команди «ФК Юрівка 2» та «Олімп» Білогір’я. У майже рівній боротьбі  перемогла команда  Юрівки. У фіналі зустрілись «Колос РБК, стадіон» та «ТОВ ЯРЗ» Ямпіль. У цікавій, змістовній грі ямпільчани краще скористались помилками суперника та перемогли з рахунком 7:3, ставши володарями  кубку району. Таким чином у суперкубку, який відбудеться у жовтні 2012 року, зустрінуться команди «Олімп» Білогір’я (чемпіон району) та «ТОВ ЯРЗ» Ямпіль (володар кубку району). ... Читати далі »
Переглядів: 634 | Додав: bil-rada | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини