Четвер, 02.05.2024, 10:41
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Вересень » 29

    З метою подолання негативних тенденцій зайнятості сільського населення, створення умов щодо розвитку підприємницької діяльності, активізації ролі роботодавців у збереженні та створенні нових робочих місць, нарощування темпів промислового виробництва, залучення іноземних інвестицій, ліквідації тіньової зайнятості шляхом об’єднання зусиль всіх сторін соціального партнерства та координації спільних дій, спрямованих на розвиток села вчора, 28 вересня, у Білогірському районному центрі зайнятості відбулось засідання круглого столу на тему „Співпраця  центру   зайнятості  з сільськими  та селищними  радами  щодо  вирішення  проблем  сільського  безробіття ".
    У засіданні круглого столу взяли участь: 
заступник  голови районної ради Віра Васильчук,
перший заступник голови  Білогірської  РДА Олександр Мельничук, сільські, селищні  голови.
... Читати далі »
Переглядів: 708 | Додав: bil-rada | Дата: 29.09.2011 | Коментарі (0)


    В першу неділю жовтня ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
    Напередодні свята, 29 вересня в приміщенні Білогірського НВК , вітаючи освітян району  голова районної державної адміністрації Валентин Заріцький та голова районнної ради Людмила Янишина зазначили, що схиляють голову перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави.

    Педагоги Білогірщини сумлінно виконують свій професійний обов’язок, вчать нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. Про це говорила начальник відділу освіти Марія Кабанова та голова профспілки освітян Борис Огороднік.
   Було на урочистостях багато гарних слів віт ... Читати далі »
Переглядів: 576 | Додав: bil-rada | Дата: 29.09.2011 | Коментарі (0)


     За статистикою, кожен 5 українець - це особа похилого віку, шоста їх частина - самотні люди. Половині з самотніх потрібна допомога в повсякденному житті. Для того, щоб привернути увагу до людей, яким потрібні особливий догляд і допомога, в світі 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку.
    Цього дня ми вшановуємо наших батьків і дідів, матерів і бабусь, які пройшовши крізь голодомор, репресії, жахіття війни та фашистської окупації, відстояли свободу Батьківщини, мужньо витримали неймовірний тягар того лихоліття та виховали гідних нащадків. Наш обов’язок дарувати їм своє тепло й увагу, бути вдячними і головне – наповнювати кожен їх день повноцінним змістом і любов’ю. Тому в Білогірському районі організовано чимало заходів за участю ветеранів, аби вони відчули, як багато важать у нашому з Вами житті.

     29 вересня розпочалися заходи з екскурсії в  історико – краєзнавчому музеї. Іван Кадук, директор закладу, розповів гостям про кожен відділ, що діє в музеї та про експонати, якими він цінний. Ветерани з цікавістю слухали свого гіда, а також відвідали українську хату. Потому відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам–визволителям. Далі ветерани зустрілися з керівниками району, які не лише вітали винуватців свята, а й відповідали на питання присутніх. ... Читати далі »
Переглядів: 654 | Додав: bil-rada | Дата: 29.09.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини