Четвер, 02.05.2024, 01:17
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Вересень » 05

      5 вересня 2011 року  відбувся районний семінар, в рамках якого відбулась презентація Проекту, роз'яснення подальшої співпраці району з Проектом. У заході взяли участь представники районної ради, райдержадміністрації, голови сільських рад, представники Проекту, інші зацікавлені особи. Під час семінару було підписано Угоду про партнерство між Білогірським районом та Програмою розвитку ООН в Україні. Від імені району угоду підписали Янишина Людмила Василівна - голова Білогірської районної ради та Заріцький Валентин Володимирович - голова Білогірської РДА.
       В тексті Угоди звертається особлива увага на те, що сторони співпрацюватимуть для покращення умов проживання місцевої громади та залучатимуть місцевих мешканців до визначення першочергових потреб із підвищення якості життя. Угода також закріплює зобов'язання партнерів співфінансувати проекти громад, що будуть виконані у районі.
      На семінарі було оголошено початок конкурсу для сільських рад на участь в Проекті, роздано аплікаційні форми. Сільські ради матимуть змо ... Читати далі »
Переглядів: 500 | Додав: bil-rada | Дата: 05.09.2011 | Коментарі (0)


        2 вересня цього року запам'ятається жителям с. Жемелинці, а особливо його наймолодшим мешканцям, радісною подією - відкриттям у дитсадку ігрового майданчика. На цю урочисту подію завітали заступник голови районної ради В. Васильчук, голова райдержадміністрації В. Заріцький та спонсори побудови ігрового майданчика О. Вознюк та В. Охремов.
       За словами сільського голови Л. Белінської ідея побудови майданчика для дітей виникла ще напередодні Нового року, в той час, коли відбувався схід жителів села, на який був запрошений генеральний директор ЗАТ "Миронівський хлібоприймальний" Микола Іванович Кучер. Обговорювались питання переукладення договорів оренди, збору молока та з ініціативи жителів села піднялось питання щодо побудови у дитячому садку ігрового майданчика.
Після огляду дитсадка М.І. Кучер пообіцяв, що допоможе вирішити це питання. Вневдовзі за сприянням О. Вознюка кошти дійсно були виділені, після чого сільський голова Л. Белінська звернулась до керівника ремонтно-механічного заводу з проханням виготовити інвентар для майданчика.Через 2 тижні всі деталі були виготовлені.
      
... Читати далі »
Переглядів: 609 | Додав: bil-rada | Дата: 05.09.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини