Субота, 04.05.2024, 11:04
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Вересень » 29 » 1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку
18:01
1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

     За статистикою, кожен 5 українець - це особа похилого віку, шоста їх частина - самотні люди. Половині з самотніх потрібна допомога в повсякденному житті. Для того, щоб привернути увагу до людей, яким потрібні особливий догляд і допомога, в світі 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку.
    Цього дня ми вшановуємо наших батьків і дідів, матерів і бабусь, які пройшовши крізь голодомор, репресії, жахіття війни та фашистської окупації, відстояли свободу Батьківщини, мужньо витримали неймовірний тягар того лихоліття та виховали гідних нащадків. Наш обов’язок дарувати їм своє тепло й увагу, бути вдячними і головне – наповнювати кожен їх день повноцінним змістом і любов’ю. Тому в Білогірському районі організовано чимало заходів за участю ветеранів, аби вони відчули, як багато важать у нашому з Вами житті.

     29 вересня розпочалися заходи з екскурсії в  історико – краєзнавчому музеї. Іван Кадук, директор закладу, розповів гостям про кожен відділ, що діє в музеї та про експонати, якими він цінний. Ветерани з цікавістю слухали свого гіда, а також відвідали українську хату. Потому відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам–визволителям. Далі ветерани зустрілися з керівниками району, які не лише вітали винуватців свята, а й відповідали на питання присутніх.

     Голова районної  ради Л.Янишина та голова адміністрації В.Заріцький пообіцяли, що робитимуть все, щоб наші пенсіонери, ветерани війни та праці відчували постійну підтримку з боку держави, щоб ніхто з них не почувався забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

    Багато літніх людей мають ряд проблем, з якими важко справитися самотужки, але у такій затишній атмосфері присутні у залі відволіклися від проблем сьогодення і раділи можливості поспілкуватися зі знайомими та послухати гарну задушевну пісню.

       Цього ж дня керівники району відвідали будинок пристарілих. Адже, люди які там перебувають, повинні відчути, що вони є повноцінними членами суспільства. А Л.Янишина та В.Заріцький пообіцяли, що працюватимуть задля того, щоб мешканці будинку –інтернату завжди жили  в комфортних умовах і не відчували ні в чому потреби.
    А.ДЗИЦЮК

Переглядів: 656 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини