Четвер, 02.05.2024, 14:07
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Вересень » 01

      Перший день осені — свято смутку і радості для всіх школярів: сумують, тому що чудове літо закінчилось, як завжди несподівано, а черговий довгий і складний навчальний рік лише почався. Але є привід й для щастя — зустрічі з шкільними друзями, довгожданий дзвінок на перерву, а головне — нові цікаві відкриття. Тому для школярів 1 вересня — завжди святковий і урочистий день.

      Перше вересня — чудове й урочисте свято ... Читати далі »
Переглядів: 625 | Додав: bil-rada | Дата: 01.09.2011 | Коментарі (0)

Шановні педагоги, батьки вчителі!

    Знову Першовересень, знову розквітають вулиці наших сіл і селищ святковим одягом школярів, різнобарв’ям букетів жоржин та айстр. Це світле і сонячне свято душі кожного з нас, бо всі ми разом з дитинства. Для когось навчальний рік, що розпочинається, буде першим, для когось  - останнім або  черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній  - святковою атмосферою, барвами  осінніх квітів, свіжістю  оновлених класів та аудиторій і, звичайно, закличним дзвоником.

Шановні освітяни району!

    Вам вдалося багато зробити для реформування системи освіти, звільнення її від догм і стереотипів, що вже віджили своє. Однак цей процес продовжується і бажаємо вам успішно працювати над цим і в новому навчальному році. А на його  початку дозвольте, шановні педагоги, школярі, батьки, щиро привітати вас зі святом  Першовересня. Щастя, здоров’я, благополуччя, успіхів вам і здобуткі ... Читати далі »

Переглядів: 589 | Додав: bil-rada | Дата: 01.09.2011 | Коментарі (0)


     Вчора, 31 серпня, в Білогір'ї в районному будинку культури відбувся регіональний телефестиваль "Сузір'я Надгориння", присвячений 20-річчю незалежності України.
      З нагоди відкриття телефестивалю усіх присутніх привітали заступник голови районної ради В.Л. Васильчук та перший заступник голови райдержадміністрації О.П. Мельничук.
    На розсуд журі та глядачам було представлено 10 короткометражних фільмів, в яких розповідалося про народних умільців, колективи художньої самодіяльності, краєзнавців. Авторами фільмів були телестудії Білогір'я, Нетішина, Хмільника, Кам'янця-Подільського.

     Регіональний телефестиваль відбувся за сприяння управління культури, туризму і курортів облдержадміністрації. Членами журі були представники обласної телерадіокомпанії, на чолі з головою - начальником управління управління ку ... Читати далі »
Переглядів: 613 | Додав: bil-rada | Дата: 01.09.2011 | Коментарі (0)

     31 серпня голова районної ради Л.В. Янишина взяла участь у  обласній педагогічній конференції, на якій підсумовували результати роботи загальної середньої, дошкільної та професійно-технічної освіти області у 2010-2011 навчальному році та визначили завданння на наступний рік.
   У роботі конференції взяли участь голова обласної ради Микола Дерикот, голова облдержадміністрації Василь Ядуха, перший заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко, начальник управління освіти і науки ОДА Віктор Очеретянко, народний депутат Василь Демчишен, начальники відділів та управлінь освіти райдержадміністрацій і міськвиконкомів, завідувачі методичними кабінетами, голови райкомів профспілок, керівники дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів, вчителі, вихователі, психологи та представники батьківських комітетів, голова освітянських профспілок Анатолій Яремюк, голови районних рад і райдержадміністрацій, міські (міст обласного значення) голови, начальники управлінь, відділів та слу ... Читати далі »
Переглядів: 513 | Додав: bil-rada | Дата: 01.09.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини