Четвер, 02.05.2024, 11:13
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Вересень » 16

16 вересня відбулося відкриття оновленого дошкільного закладу освіти. Це важлива подія для жителів не лише даного села, а й для всієї територіальної громади Залузької сільської ради.
На урочистості з нагоди зібралися чи не всі жителі села: від наймолодших до людей, чиї коси давно торкнуло сиве мережево. Усі щасливі та радісні. Не соромляться і не приховують своїх емоцій, адже добре розуміють, що поява дитсадка – то своєрідна гарантія, що село розвиватиметься, що у нього є майбутнє, є перспектива. Та й місцеві дітлахи гідні того, щоб отримувати дошкільну освіту у теплих кабінетах, сидіти за новими партами та гратися найкращими іграшками.

Керівники району Л.В. Янишина, голова райради, та В.В. Заріцький, голова райдержадміністрації, під час урочистостей бажали жителям Корниці усіляких гараздів та обіцяли, що і надалі робитимуть усе від них залежне, аби населені пункти Білогірщини розвивалися і ставали ще багатшими. Районна влада не стояла осторонь і кілька місяців тому, коли велися ремонтні роботи. неодноразово виїжджали, щоб особисто побачити обєм зроблених робіт, поспілкуватися з людьми і простягти руку допомоги, якщо це виявлялося потрібним. Та й на свято Людмила Янишина та Валентин Володимирович завітали не з пустими руками: від керівників Хмельниччини М. Дерикота, голови облради, та В. Ядухи, голови облдержадміністрації, Корницький дошкільний заклад отримали подарунок – телевізор та DVD–програвач. А потому для малечі вручили солодкі подарунки, у придбанні яких посприяла місцева організація Партії регіонів. ... Читати далі »
Переглядів: 1934 | Додав: bil-rada | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)


    В залі засідань спеціалізованого лісогосподарського компунального підприємства "Орлан" пройшли урочисті збори з нагоди Дня працівників лісу.
  Про результати роботи підприємства за 8 місяців 2011 року проінформував директор підприємства, депутат районної ради Юрчук В.П.
   З наступаючим святом - Днем працівника лісу - привітали працівників підприємства голова районної ради Людмила Василівна Янишина, голова райдержадміністрації Валентин Володимирович Заріцький.

   Кращим працівникам були вручені грамоти обласної ради, районної ради і райдержадміністрації, цінні подарунки.
    Директор підприємства Юрчук В.П. передовикам виробництва вручив грошові винагороди. ... Читати далі »
Переглядів: 588 | Додав: bil-rada | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)


     В актовому залі Білогірської школи мистецтв відбулися урочисті збори з нагоди Дня рятівника.
   Працівників Білогірського районного відділу управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області із наступаючим святом привітали голова районної ради Людмила Василівна Янишина, голова райдержадміністрації Валентин Володимирович Заріцький.

     Кращі працівники відділу - капітан служби цивільного захисту Мазурок О.М., рядовий служби цивільного захисту Воздецький Р.В., водій Білогірського СДПЧ-21 Лозінський П.Б., радіотелефоніст Білогірської СДПЧ-21 Панасюк О.В. - були нагороджені грамотами районної ради, райдержадміністрації і цінними подарунками. ... Читати далі »
Переглядів: 565 | Додав: bil-rada | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини