Понеділок, 29.04.2024, 10:41
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Травень » 07


7 травня 2013 року в залі засідань ради відбулося пленарне засідання 25 сесії Ямпільської селищної ради.
На сесії розглянуто 12 питань порядку денного. По кожному із розглянутих питань прийнято відповідне рішення ради.
В роботі сесії прийняли участь члени виконавчого комітету.
Переглядів: 512 | Додав: bil-rada | Дата: 07.05.2013



7 травня 2013 року відбулося засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради.
В роботі засідання виконавчого комітету ради взяли участь і виступили депутат обласної ради Ігор Шевчук та депутат районної ради Віктор Мєдвєдєв.
Переглядів: 444 | Додав: bil-rada | Дата: 07.05.2013

7 травня 2013 року голова районної ради Людмила Янишина, голова районної державної адміністрації Олександр Мельничук, начальник управління соціального захисту населення Тетяна Романюк, директор територіального центру Раїса Маринчук побували у будинку-інтернаті для громадян похилого віку.
Керівництво району привітало жителів будинку-інтернату з наступаючим святом – Днем перемоги і вручило їм подарунки і квіти.

Переглядів: 390 | Додав: bil-rada | Дата: 07.05.2013

    Турбота про учасників війни, інвалідів, вдів загиблих, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, жертв нацизму, забезпечення їх висококваліфікованою медичною допомогою, покращення житлових та побутових умов є на постійному контролі очільників району.  Про це та про те, що зроблено в районі з реалізації  цієї проблеми  ішла мова під час зустрічі керівництва району з ветеранами війни, яка відбулася 7 травня 2013 року в   «Ветеранській світлиці» районного територіального центру соціального обслуговування. На заході були присутні голови первинних  ветеранських організацій, ветерани війни з усіх територіальних громад району.

     З теплими словами  до   ветеранів звернувся голова райдержадміністрації  Олександр Мельничук. Він,  зокрема, зазначив, що районна влада приділяє постійну увагу питанням соціального захисту ветеранів, поліпшення їх пенсійного та медичного обслуговування. Ветерани отримують матеріальну допомогу, забезпечуються засобами пересування та реабілітації, а також путівками для санаторно-курортного лікування. Надається допомога у вигляді продуктових наборів, придбання палива, ремонту житлових приміщень тощо.  ... Читати далі »
Переглядів: 467 | Додав: bil-rada | Дата: 07.05.2013

Годину пам’яті, приурочену до 68-ї річниці Великої Перемоги, організували і провели працівники Білогірської районної дитячої та дорослої бібліотек спільно з комунальним підприємством Білогірська районна дирекція кіномережі.

На масовий захід господарі книгозбірень запросили учасників партизанського руху та бойових дій Олексія Юхимовича Кульбу і Надію Олександрівну Очкуч, голову Білогірської районної ради ветеранів М.Д.Максимчука. Ветерани ділилися спогадами про воєнні роки, розповіли, як  майже сімдесят років тому зустрічали довгожданий день Перемоги.
Надія Олександрівна добре пам’ятає, як почула звістку про напад фашистської Німеччини на Радянський Союз. Спочатку не вірилось, що таке могло статись, а потім не вірилось, що німці можуть таке зробити, як зробили з її селом Синютки. Це село було майже вщент спалене відступаючими загарбниками. А тих, хто намагався  врятувати добро, фашисти розстрілювали на місці.
Незважаючи на свій юний вік Н.О.Очкуч допомагала, як могла, партизанам. І день Перемоги зустрічала з почуттям виконаного обов’язку перед  своєю країною.
Для Олексія Юхимовича Кульби день Перемоги запам’ятався шаленою стріляниною… з холостих набоїв. Бійці вискакували на двір, гадаючи, що почався черговий наступ німців, а виявилося, що це так радянські солдати святкували останній день війни. Хоча ще багато хто з них впав на полі бою вже після підписання Акту капітуляції, адже окремі ... Читати далі »
Переглядів: 482 | Додав: bil-rada | Дата: 07.05.2013

     Комісія з проведення 1 етапу огляду сільських, селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території відвідала населенні пункти територіальних громад Кур’янківської, Перерослівської, Йосиповецької,Малоборовицької, Великоборовицької та Хорошівської сільських рад.
     Біля приміщення Кур’янківської сільської ради не прибрано, кругом сміття. Кладовище в селі Держаки заросло бур’янами, вулиці в селі заросли кущами, присадибні ділянки жителів села не прибрані. Огорожі в селах Кур’янки і держаки поломані.

     Краще попрацювали територіальна громада села Шимківці. На кладовищі зроблений належний порядок, прибрано кругом сміття. Дерева побілені , облаштовані криниці.

     В селах Переросле, Козин, Червоне санітарний стан вулиць задовільний, кладовища прибрані. Наведено зразковий порядок на території Перерослівської ЗОШ  1-111 ступенів.


     Тільки розпочаті роботи по благоустрою територій в селах Загірці, Гурщина.
     В селі Йосипівці проведено ремонт доріг, наведений належний порядок біля школи, сільського клубу, дитячого садочка, фель ... Читати далі »
Переглядів: 441 | Додав: bil-rada | Дата: 07.05.2013


Дорогі краяни!

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового!
        Ми зустрічаємо це свято з відкритою душею і чистим серцем, почуттям радісної благодаті, відчуваючи переможну силу очищення в наших душах. У ці дні ми, як ніколи, сповнені святої віри в життя вічне, перемогу добра над злом, в кращий завтрашній день.
    Великодні дні спонукають усіх віруючих багато чого переосмислити у своєму житті, по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх думок, бажань та вчинків. А ще - стати добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного, згуртуватися і спільними зусиллями достойно долати життєві випробування.
         У неповторну пасхальну ніч у різні храми – православні, греко-католицькі, протестантські - прийшли віруючі, щоб об’єднавшись навколо Воскреслого Господа, подякувати за те, що у дні випробувань ми відчуваємо його захист і підтримку, направити свої молитви й сподівання на щедру долю і добрі справи.
       Дорогі земляки! Від усього серця бажаємо вам, вашим рідним і близьким Великоднього гарного настрою, міцного здоров’я, миру, достатку, щ ... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: bil-rada | Дата: 07.05.2013

   Щиросердно вітаємо вас з найбільшим та найсвітлішим святом у році - Христовим Воскресінням! Цей день гуртує всіх нас навколо давніх християнських цінностей: доброти, терпимості, милосердя та любові до ближнього. То ж нехай з Великоднем до вашої домівки прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, помисли ваші стануть чистими та щирими, душа сповниться добром та милосердям, серце - вірою та любов’ю.
    Нехай свято Воскресіння Христового наповнює ваше життя радістю від уміння прощати та бути прощеним, додає наснаги та енергії. Бажаємо вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути  повноту життя та родинне тепло. Хай Великоднє вітання «Христос Воскрес» урочисто пролунає в вашій оселі, а дзвони Великодня принесуть туди  віру, надію і любов!

     
 Добра  вам, миру та Божої ласки! Христос воскрес! Воістину воскрес! 


З повагою


голова                               голова
Білогірської районної           Білогірської районної
державної адміністрації        ... Читати далі »
Переглядів: 393 | Додав: bil-rada | Дата: 07.05.2013

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини