Понеділок, 29.04.2024, 14:35
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Травень » 17

Нещодавно Рада Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування підбила підсумки конкурсного відбору 2012 року.

В контексті переходу до практичної реалізації нової регіональної політики, яка передбачає системне освоєння регіонами та громадами власних ресурсів на стратегічних засадах і поширення міжрегіональної співпраці, Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування є потужним рушієм розвитку місцевого самоврядування і спрямований на реалізацію економічних реформ.

Завдяки участі в таких програмах громади мають можливість вирішити певні проблеми своїх територій. Вагомим здобутком Конкурсу минулого року стала участь у ньому органів місцевого самоврядування з усіх без виключення регіонів.< ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: bil-rada | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)

  
  17 травня 2013 року у районному будинку культури напередодні професійного свята працівників культури та аматорів народного мистецтва голова районної ради Янишина Людмила Василівна, голова районної державної адміністрації Мельничук Олександр Петрович, заступник голови районної ради Васильчук Віра Леонідівна, а також Білогірський селищний голова та начальник відділу культури звернулися до присутніх з вітальними словами .Керівники висловили щиру вдячність працівникам культури, ветеранам культосвітньої ниви, а також аматорам народного мистецтва за сумлінне служіння спільній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість і подвижництво. Вони побажали їм добра і благополуччя, реалізації творчих задумів і невичерпної наснаги.А також нагородили грамотами та цінними подарунками Степана Тустановського, Івана Цибулю, Володимира Бідюка, Любов Особську, Олену Зубок, Наталю Руду, Леоніда Іванцова та Галину Брезгунову.
   Завершилися урочистості святковою концертною програмою, в якій взяли участь ... Читати далі »
Переглядів: 519 | Додав: bil-rada | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)

 
    17 травня 2013 року у малому залі районної державної адміністрації голова районної ради Янишина Людмила Василівна, голова районної державної адміністрації Мельничук Олександр Петрович, начальник відділу освіти Кабанова Марія Миколаївна, голова Мокроволянської сільської рада Белінська Любов та секретар Білогірської селищної ради Поліщук Віктор прийняли участь у проекті районної ради старшокласників "Лідер року". У своємі виступі Людмила Василівна висвітлила роботу органів місцевого самоврядування, звернула увагу на необхідність та важливість обміну досвідом самоврядування різних рівнів.
     Після зустрічі голова районної ради запросила усіх учасників проекту на екскурсію до районної ради, аби школярі власними очима побачили роботу виконавчого апарату районної ради.

Переглядів: 475 | Додав: bil-rada | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)


Напередодні Міжнародного дня музею керівництво району, а саме голова районної ради Янишина Людмила Василівна, голова районної державної адміністрації Мельничук Олександр Петрович та заступник голови районної ради Васильчук Віра Леонідівна привітали працівників Білогірського районного історико-краєзнавчого музею з наступаючим професійним святом. Активістам за вагомий внесок та участь в організації та проведенні краєзнавчої роботи в районі, за допомогу у зміцненні матеріальної бази районного музею були вручені грамоти та цінні подарунки
Переглядів: 464 | Додав: bil-rada | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини