Понеділок, 29.04.2024, 12:50
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Травень » 7 » Зустріч керівництва району з ветеранами Великої Вітчизняної війни
15:06
Зустріч керівництва району з ветеранами Великої Вітчизняної війни
    Турбота про учасників війни, інвалідів, вдів загиблих, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, жертв нацизму, забезпечення їх висококваліфікованою медичною допомогою, покращення житлових та побутових умов є на постійному контролі очільників району.  Про це та про те, що зроблено в районі з реалізації  цієї проблеми  ішла мова під час зустрічі керівництва району з ветеранами війни, яка відбулася 7 травня 2013 року в   «Ветеранській світлиці» районного територіального центру соціального обслуговування. На заході були присутні голови первинних  ветеранських організацій, ветерани війни з усіх територіальних громад району.

     З теплими словами  до   ветеранів звернувся голова райдержадміністрації  Олександр Мельничук. Він,  зокрема, зазначив, що районна влада приділяє постійну увагу питанням соціального захисту ветеранів, поліпшення їх пенсійного та медичного обслуговування. Ветерани отримують матеріальну допомогу, забезпечуються засобами пересування та реабілітації, а також путівками для санаторно-курортного лікування. Надається допомога у вигляді продуктових наборів, придбання палива, ремонту житлових приміщень тощо.   Наш громадський обов’язок – не забувати жодного учасника війни, оточити їх турботою і увагою не тільки у свята, а й в будні. Молодому поколінню важко уявити, що винесли  на своїх плечах ветерани. За це їм велика шана та повага! 
    Голова районної ради Людмила Янишина щиро привітала ветеранів з 68-ою весною Перемоги, підкресливши, що вони є взірцем для теперішнього покоління, прикладом для наслідування. 

    Голова ради ветеранів Микола Максимчук, скориставшись нагодою, подякував владі за турботу та неабияку підтримку, а ще подарував господарям книгу, де розповідається про діяльність районної ветеранської організації.
   
    Присутні ветерани охоче ділились спогадами, піднімали актуальні та проблемні питання, зазначаючи можливі шляхи їх вирішення. Ветеранам була запропонована змістовна концертна програма, благодійний обід.
    Керівники району з учасниками Великої Вітчизняної війни поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам у  Білогір’ї.
Переглядів: 468 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини