П`ятниця, 03.05.2024, 03:56
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Березень » 20 » Благоустрій населених пунктів
17:39
Благоустрій населених пунктів
Цьогоріч природа порадувала білогірчан швидкою та раптовою зміною погоди і попереду ще вдосталь часу, аби навести на вулицях населених пунктів. Це прекрасно розуміють у Білогірській селищній раді. Приємно відмітити, що цього року селищна рада спрацювала оперативно. Заледве потепліло, а місцева влада уже закликала усіх на суботник. «За кожною організацією та  установою закріплені території, де треба попідмітати, позбирати бумажки чи очистити від чагарників», – розповідає селищний голова А.Денисюк. Звісно, будуть допомагати на суботнику працівники КП «Білогір’яспецтрансбуду». Адже, саме це комунальне підприємство покликане забезпечити чисті та прибрані вулиці. І це питання «спецтрасбудівці» тримають на контролі протягом усьго року.
Разом з селищним головою А.Денисюком та його заступником О.Кузьмуком побували на місцевому кладовищі. Як розповів очільник білогірської громади з січня за порядком на кладовищі доглядає Г.Валігура. А як тільки на вулиці стало тепліше представники місцевої влади звернулися у центр зайнятості, аби задіяти до прибирання території кладовища людей.
Також Анатолій Іванович поділився іншими планами по наведенню благоустрою на території сільської ради: «Питання благоустрою актуальне не лише для жителів райцентру. Будемо вирішувати його і в Карасисі, і в Тростянці. Найближчим часом працюватимемо над ліквідацією стихійних сміттєзвалищ, вирубуванням кущів та чагарників, будуть прогрейдеровані дороги та зроблений ямковий ремонт доріг».
У неведенні ладу та благоустрою старт зроблено. Залишається сподіватися, що кожна місцева влада подбає про благоустрій своєї території, організує суботник і наша Білогірщина стане найчистішим та найпрекраснішим куточком області.
А.ДЗИЦЮК
Переглядів: 589 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини