П`ятниця, 03.05.2024, 00:23
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2012 » Березень » 20 » Клуб за інтересами "Сучасник"
16:14
Клуб за інтересами "Сучасник"
    Ідея створити при районному будинку культури клуб за інтересами, який отримав назву «Сучасник», виникла у М.Хоменка давно. А от втілити в задум у життя – то справа, яка потребувала праці та часу. На протязі декількох місяців працівники сільських установ культури під керівництвом методиста Р.Якимчук вивчали через анкетування інтереси та уподобання жителів району, міркували над тим, чим можуть зацікавити людей. І дійшли висновку: від слів треба переходити до діла. У минулу п’ятницю відбулася перша зустріч учасників об’єднання. Пройшла вона у стилі української вечірки. Членів клубу за інтересами запросили у кафе «Каприз». А от працівники районного будинку культури потурбувалися, щоб молодь могла гарно провести час. Методисти Л.Особська та Р.Якимчук завбачливо підготували цікавий сценарій з конкурсами та розвагами. Але спочатку члени клубу за інтересами знайомилися. Юнаки і дівчата розповідали про себе, чим займаються, які уподобання мають, ділилися своїми мріями і планами на майбутнє.
       Для учасників об’єднання співали золоті голоси Білогірщини І.Цибуля та Ю.Гаврилюк. М.Хоменко, директор РБК, розповів як виникла ідея створити клуб «Сучасник», про проблеми, які надиктувало сьогодення і ділився власним баченням того, як можна відродити життя в селах. Також Микола Павлович розповів про роботу клубу за інтересами у майбутньому.
    Найкращою та найромантичнішою парою стали Сергій та Юля. Вони отримали заохочувальні подарунки. А учасники об’єднання поділилися враженнями. Переконують, що так проводити час їм сподобалося і з нетерпінням очікують на нову зустріч.
 А.ДЗИЦЮК
Переглядів: 821 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини