Четвер, 02.05.2024, 17:04
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Червень » 14
    14 червня 2013 року в актовій залі центральної районної лікарні відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. На свято до людей самої благородної, гуманної професії – лікарів, медичних сестер, санітарок завітали  заступник голови районної ради Васильчук Віра Леонідівна та заступник голови районної державної адміністрації  Примак Олександр Григорович.
     Віра Леонідіна подякувала медикам за їх професіоналізм, готовність у будь – яку хвилину прийти на допомогу людям. ... Читати далі »
Переглядів: 416 | Додав: bil-rada | Дата: 14.06.2013 | Коментарі (0)


«Розв’язання накопичених проблем потребує переходу до комплексної реформи територіальної організації влади. Для цього Президентом України Віктором Януковичем ініційовано реформу місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні», - заявив Володимир Рибак під час виступу на «Дні діалогу представників органів місцевого самоврядування та центральних органів виконавчої влади», що відбувся у рамках засідання ІХ Українського муніципального форуму Асоціації міст України у четвер, 13 червня, у Ялті.

 В основу реформи, наголосив керівник парламенту, «покладено філософію самоспроможності територіальної громади. Йдеться про створення умов для того, аби громадяни – мешканці сіл, селищ і міст, могли у зручному для себе режимі отримати публічні послуги», - додав він.

< ... Читати далі »
Переглядів: 522 | Додав: bil-rada | Дата: 14.06.2013 | Коментарі (0)

На цьому наголосив Голова Верховної Ради України Володимир Рибак, виступаючи перед учасниками «Дня діалогу представників органів місцевого самоврядування та центральних органів виконавчої влади», що відбувся у рамках засідання ІХ Українського муніципального форуму Асоціації міст України 13 червня у Ялті.

Володимир Рибак підкреслив, що бюджет-2013 «є досить напруженим, що позначається на взаємовідносинах державного і місцевого бюджетів. За практикою попередніх років, на виконання делегованих державою повноважень відволікається третина власних доходів місцевих бюджетів. І поки що немає впевненості, що ситуація у цьому році зміниться на краще», - сказав керівник парламенту. І додав, що такий стан з виконанням бюджету вимагає ефективного використання кожної гривні, а також раціонального розподілу наявних ресурсів, незважаючи на політичні спекуляції чи провокації.

... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: bil-rada | Дата: 14.06.2013 | Коментарі (0)

    

У Шимковецькому будинку культури відбулося виїзне засідання клубу за інтересами «Золота пора». У рамках любительського об’єднання пройшов вечір вшанування кращих людей поважного віку, які пропрацювали в сільському господарстві «Творіть добро для тих, хто поруч йде».

Людське життя. Неповторне і звичне, радісне і сумне, сповнене глибоких переживань, солодке, як мед і гірке, як полин. Люди зовсім різні і кожен з нас чимось неповторний. І життя кожної людини можна порівняти зі стежиною, котра для когось буває встелена жовтогарячими чорнобривцями, духмяними вишеньками, а для когось та дорога терниста та покрита полином. І у кожного з тих, хто присутній у залі Шимковецького закладу культури, різні життєві дороги, за плечима багаж років. Та вони об’єднані любовю до рідного куточка землі. Вони пліч-о-пліч працювали на щедрій ниві чи на колгоспній фермі. Від вранішньої зорі і до вечірньої виконували добре та сумлінно свою роботу і тому сьогодні заслуговують найтепліших та найщиріших слів пошани на свою адресу.  Кожен з виступаючих наголошував, що досвід, мудрість та працьовитість українських аграріїв запорука високих врожаїв. Вони дякували люд ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: bil-rada | Дата: 14.06.2013 | Коментарі (0)

           Шановні медичні працівники району!

     Щороку, в третю неділю червня, ми відзначаємо День медичного працівника. Професія, обрана Вами, в усьому світі вважається найгуманнішою. Приємно відзначити, що медичні працівники району, навіть в нелегких умовах сьогодення, намагаються не знижувати обсягів і якості медичної допомоги, розробляють нові ефективні засоби лікування й профілактики захворювань. Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожн ... Читати далі »

Переглядів: 729 | Додав: bil-rada | Дата: 14.06.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини