Четвер, 02.05.2024, 18:35
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Червень » 27
Шановні подоляни!

       28 червня ми відзначаємо одне з головних державних свят – День Конституції України. У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави, спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України – Конституцію.
     Прийняття Конституції стало точкою відліку нової історії нашої держави. Саме цей документ став підґрунтям теперішніх і майбутніх економічних, соціальних та духовних перетворень у суспільстві.  Україна обрала шлях незалежного розвитку, підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну та правову державу.
    Закладені в Основному Законі демократичні та правові принципи є дороговказами для політики, а народний суверенітет – основою державного механізму.
      Але якими би ідейн ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: bil-rada | Дата: 27.06.2013 | Коментарі (0)

    Сьогодні, 27 червня 2013 року в районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції України. З наступаючим святом привітали присутніх голова районної ради Янишина Людмила Василівна та перший заступник голови районної державної адміністрації Подлєсний Микола Миколайович.
      У червні 1996-го депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію. Це сталося на п'ятий рік після проголошення незалежності. Народні обранці працювали усю ніч з 27 на 28 червня — загалом безперервно 23 години. Під час голосування «ЗА» висловилися 315 парламентарів.
     З нагоди свята ... Читати далі »
Переглядів: 467 | Додав: bil-rada | Дата: 27.06.2013 | Коментарі (0)

  • 27 червня 2013 року  відбулось  чергове засідання колегії районної державної адміністрації під головуванням першого  заступника  голови районної державної адміністрації Миколи Подлєсного за участю голови районної ради Людмили Янишиної, начальників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації,  керівників установ та організацій району.
  •     На засіданні розглянуто наступні питання:
 - Про забезпечення виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» в частині здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчим комітетом Сушовецької сільської ради:
- Про стан виконавської дисципліни в районній державній адміністрації у ІII кварталі 2013 року.
- Про план роботи районної державної адміністрації на III квартал 2013 року.   
     Перед присутніми зі звітом про роботу Сушовецької сільської ради в частині здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади в 2013 році виступила Сушовецький сільський голова  Г. Наголюк. Вона проінформувала присутніх про вжиті заходи щодо наповнення бюджету сільської ради, забезпечення життєдіяльності об’єктів соціально-культурної сфери, проведену роботу щодо благоустрою ... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: bil-rada | Дата: 27.06.2013 | Коментарі (0)

                                 Шановні земляки!

     У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

     Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

  Зі святом вас, дорогі земляки!

... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: bil-rada | Дата: 27.06.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини