Четвер, 02.05.2024, 19:37
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Червень » 14 » Творіть добро для тих, хто поруч йде
10:24
Творіть добро для тих, хто поруч йде
    

У Шимковецькому будинку культури відбулося виїзне засідання клубу за інтересами «Золота пора». У рамках любительського об’єднання пройшов вечір вшанування кращих людей поважного віку, які пропрацювали в сільському господарстві «Творіть добро для тих, хто поруч йде».

Людське життя. Неповторне і звичне, радісне і сумне, сповнене глибоких переживань, солодке, як мед і гірке, як полин. Люди зовсім різні і кожен з нас чимось неповторний. І життя кожної людини можна порівняти зі стежиною, котра для когось буває встелена жовтогарячими чорнобривцями, духмяними вишеньками, а для когось та дорога терниста та покрита полином. І у кожного з тих, хто присутній у залі Шимковецького закладу культури, різні життєві дороги, за плечима багаж років. Та вони об’єднані любовю до рідного куточка землі. Вони пліч-о-пліч працювали на щедрій ниві чи на колгоспній фермі. Від вранішньої зорі і до вечірньої виконували добре та сумлінно свою роботу і тому сьогодні заслуговують найтепліших та найщиріших слів пошани на свою адресу.  Кожен з виступаючих наголошував, що досвід, мудрість та працьовитість українських аграріїв запорука високих врожаїв. Вони дякували людям за працю і бажали міцного здоров’я та довгих років життя, аби свої знання вони передавали молодому поколінню.

Коли вимовляємо слово «хліб», то за ним одразу постає людина – мудрий трудар та мрійник, який безмежно любить землю, що родить білий хліб. За сумлінну працю дякували Галині Шумелюк, Вірі Члек, Володимиру Мусіюку, Валентині Білиці, Костянтину Басюку, Олександрі Механчук, Лідії Морозовській, Ользі Бондарчук, Зої Никитюк, Ганні Андріюк, Вірі Семенюк, Любові Степанюк, Зінаїді Степанюк, Антоніні Бондарчук, Ользі Чмелівській, Вірі Нехорощих, Єві Павлюк, Ользі Баранчук, Євгенії Шевчук, Надії Хлизі, Миколі Мусіюку, Степану Величку, Степану Грищуку, Петру Андріюку, Серафиму Берук, Івану Никитюку, Олені Касянчук, Всеволоду Чайковському, Степану Касянчуку, Ользі Миханчук, Ользі Красніцькій, Галині Члек, Любові Котик, Розі Данилюк, Павліні Хоменко, Леоніду Абрахманову.

А музичним дарунком були пісні у виконанні тріо та вокального ансамблю Білогірського районного будинку культури,  народного аматорського ансамблю «Народні музики», народного фольклорного гурту «Забава», солістів Юрія Гаврилюка, Аліни Кульчицької, Олександра Никитюка, Людмили Шаджій.

   
Переглядів: 535 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини