П`ятниця, 03.05.2024, 01:33
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Червень » 01
     Дорогі випускники!                                                                                         Закінчення навчального року, закінчення школи - велика подія у вашому житті. Ви стаєте дорослими, йдете в самостійне життя. Зараз у вас настає відповідальна, напружена пора - потрібно здавати випускні іспити, показати, чого ви навчилися, які знання отримали. Все, що могли, зробили для вас за ці роки вчителі - навчали, дбали про вас, передавали моральний і життєвий досвід. Сподіваємося, що кожен з вас вибере гідний подальший шлях. Віримо, в якій би сфері ви не трудилися, не підведете колективи своїх шкіл, і ... Читати далі »
Переглядів: 687 | Додав: bil-rada | Дата: 01.06.2013 | Коментарі (0)

                                                                
         01 червня 2013 року в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. На свято в Білогір'я приїхали  діти з усього району. Керівники району голова районної ради Янишина Людмила Василівна та голова районної державної адміністрації Мельничук Олександр Петрович завітали до малечі на свято дитинства - пори сподівань та здійснення мрій!  
         У рамках свята відбулися  розважальна програма для дітей та концерт. 
Переглядів: 547 | Додав: bil-rada | Дата: 01.06.2013 | Коментарі (0)

     01 червня 2013 року в Міжнародий День захисту дітей голова районної ради Янишина Людмила Василівна та  голова районної державної адміністрації  Мельничук Олександр Петрович відвідали центр ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
       Станом на 01.06.2013 року центр реабілітації відвідує 18 дітей. Спеціалістами центру проводяться індивідуальні та групові заняття відповідно до складеного та затвердженого розкладу. Заняття проводяться за чотирьома основними напрямками: психолого-педагогічним; соціально-побутовим; розвиток творчих здібностей та медичний супровід. В центрі впроваджена фізична реабілітація для дітей, що мають нервові захворювання, стійкі порушення опорно-рухового апарату.  На його ... Читати далі »
Переглядів: 508 | Додав: bil-rada | Дата: 01.06.2013 | Коментарі (0)

В основі реформи місцевого самоврядування лежить філософія посилення спроможності територіальної громади, наголошує Радник Президента України - Керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента України Марина Ставнійчук.

Вона підкреслила, що йдеться про створення умов для того, щоб громадяни, мешканці певних сіл і міст, могли у зручному для себе режимі отримати публічні послуги (пенсію, довідку чи дозвіл на будівництво), щоб органи місцевого самоврядування мали достатню матеріально-фінансову та податкову базу для здійснення власних повноважень, щоб самі громадяни впливали на вироблення та прийняття управлінських рішень на місцях.

«Тому в проекті Концепції реформування місцевого самоврядування, який розробили фахівці Адміністрації Президента Україн ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: bil-rada | Дата: 01.06.2013 | Коментарі (0)

Таке переконання висловив голова обласної ради Микола Дерикот, виступаючи під час відкриття семінару з підвищення кваліфікації за державним замовленням у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва для посадових осіб місцевого самоврядування ІІІ та ІV категорій посад області. Тематичний захід, організований Національним агентством України з питань державної служби спільно із Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, відбувся у приміщенні Хмельницького університету управління та права.

«Я впевнений, що через 2-3 роки розвиток місцевого самоврядування в державі відіграватиме основну роль так як і в усьому світі, бо іншого шляху немає. І сьогодні дуже приємно, що організоване навчання для посадових осіб місцевого самоврядування, а саме для голів районних рад, міських (міст обласного і районного значення) голів, селищних та сільс ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: bil-rada | Дата: 01.06.2013 | Коментарі (0)

                                          ДОРОГІ ЮНІ ДРУЗІ!


Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей.
Вітаючи зі святом, зичимо вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.
Але не забувайте, що ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.
Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов'язок кожного з нас.
Бажаємо вам, дорогі діти ... Читати далі »
Переглядів: 702 | Додав: bil-rada | Дата: 01.06.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини