Четвер, 02.05.2024, 09:54
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Грудень » 08
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ФОРМУВАННЯ РИНКУ ЗЕМЛІ


Чи можна буде побудувати на купленій ділянці будинок?

Власники земельних ділянок відповідно до вимог Земельного кодексу України зобов’язані забезпечувати використання їх за цільовим призначенням.

Згідно з законодавством, види використання земельної ділянки в межах певної категорії земель (крім земель сільськогосподарського призначення та земель оборони) визначаються її власником або користувачем самостійно в межах вимог, встановлених законом до використання земель цієї категорії, з урахуванням містобудівної документації та документації із землеустрою.

Зміна цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб, здійснюється за ініціативою власників земельних ділянок у порядку, що встановлюється Кабінетом Міністрів України.

 

Якщо орендар збанкрутує, чи не забере банк земельну ділянку у власника?

У разі, якщо орендар збанкрутує, право власності на землю не переходитиме від власника земельної ділянки до банку. За останнім залишиться лише право оренди, яке він зможе передати іншому товаровиробнику, державним установам тощо. ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: bil-rada | Дата: 08.12.2011 | Коментарі (0)


    8 грудня 2011 року в малому залі районної ради відбувся тренінг для членів організацій громад і представників місцевої влади по впровадженню мікропроектів. В роботі тренінгу взяли участь члени організації громад смт Білогір'я, сіл В'язовець, Степанівка, Переросле та координатори проекту в районі від районної ради - Володимир Лісовик, від райдержадміністрації - Василь Кривий.
Проводив тренінг Клепач Ігор Володимирович - координатор обласного підрозділу з впровадження Проекту.
    В роботі тренінгу взяла участь Янишина Людмила Василівна - голова районної ради.
Переглядів: 495 | Додав: bil-rada | Дата: 08.12.2011 | Коментарі (0)

     День місцевого самоврядування - справді державне свято, адже органи самоврядування є невід’ємним та вкрай важливим механізмом реального народовладдя у демократичному суспільстві. Це доводить і самовіддана робота професійного депутатського корпусу нашого району.

    Органи місцевого самоврядування виступають надійним партнером і міцною опорою для органів виконавчої влади, роблять все можливе для розвитку нашого регіону, для покращення життя кожного його мешканця. Символічно, що трішки більше, як рік тому, районну раду очолила новий голова – мудра  жінка, досвідчений керівник Людмила Янишина. І хоча депутатами райради стали представники різних політичних сил, а відповідно й різних політичних поглядів та переконань, сесії проходять швидко та по діловому, а робота депутатського корпусу злагоджена та направлена на добробут та розвиток Білогірщини. Важливу роль відіграє робота постійних комісій, створених при райраді. Адже, саме на комісіях депутати детально розглядають питання, які потім виносяться на пленарне засідання сесії, приймають рішення,  і тому на сесії залишається лише затвердити. Звісно, бувають випадки, що не усі згідні, тоді депутат може висловити свою думку під час роботи сесії райради. Та висновок напрошується однозначний: роль органів місцевого самоврядування зростає. Адже, саме сільські голови, депутати сільських та селищних рад забезпечують реалізацію державних програм та проектів, саме ці люди вирішують кожного дня проблеми територіальної громади та покликанні відстоювати інтереси тих, хто віддав за них свої голоси і довірив управління громадою села, селища. Приємно відзначити, що депутати білогірської районної ради байдужістю не страждають і беруть активну участь у суспільно-громадсько житті краю. Жителі району покладають великі надії на представників органів місцевого самоврядування, депутатів районного та обласного рівнів. ... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: bil-rada | Дата: 08.12.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини