Четвер, 02.05.2024, 19:10
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Грудень » 8 » Білогірщина відзначила День місцевого самоврядування
12:18
Білогірщина відзначила День місцевого самоврядування
     День місцевого самоврядування - справді державне свято, адже органи самоврядування є невід’ємним та вкрай важливим механізмом реального народовладдя у демократичному суспільстві. Це доводить і самовіддана робота професійного депутатського корпусу нашого району.

    Органи місцевого самоврядування виступають надійним партнером і міцною опорою для органів виконавчої влади, роблять все можливе для розвитку нашого регіону, для покращення життя кожного його мешканця. Символічно, що трішки більше, як рік тому, районну раду очолила новий голова – мудра  жінка, досвідчений керівник Людмила Янишина. І хоча депутатами райради стали представники різних політичних сил, а відповідно й різних політичних поглядів та переконань, сесії проходять швидко та по діловому, а робота депутатського корпусу злагоджена та направлена на добробут та розвиток Білогірщини. Важливу роль відіграє робота постійних комісій, створених при райраді. Адже, саме на комісіях депутати детально розглядають питання, які потім виносяться на пленарне засідання сесії, приймають рішення,  і тому на сесії залишається лише затвердити. Звісно, бувають випадки, що не усі згідні, тоді депутат може висловити свою думку під час роботи сесії райради. Та висновок напрошується однозначний: роль органів місцевого самоврядування зростає. Адже, саме сільські голови, депутати сільських та селищних рад забезпечують реалізацію державних програм та проектів, саме ці люди вирішують кожного дня проблеми територіальної громади та покликанні відстоювати інтереси тих, хто віддав за них свої голоси і довірив управління громадою села, селища. Приємно відзначити, що депутати білогірської районної ради байдужістю не страждають і беруть активну участь у суспільно-громадсько житті краю. Жителі району покладають великі надії на представників органів місцевого самоврядування, депутатів районного та обласного рівнів.

     Про це наголошували керівники району, вітаючи винуватців свята, які зібралися разом на урочистості у районному будинку культури. Голова райради Людмила Янишина знайшла добре слово для кожного депутата та розповіла про діяльність районної ради за 11 місяців. Валентин Заріцький, голова РДА, не лише вітав своїх колег, а й зачитав вітання від Президента України В.Януковича, а також зазначив, що співпраця та порозуміння між виконачою та закодавчою владою у нас в районі є і разом працюють на результат.
Голова райради Л.Янишина та голова райдержадміністрації В.Заріцький за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування вручили почесні грамоти обласної ради та обласної державної адміністрації, грамоти райради та райдержадміністрації кращим працівникам органів місцевого самоврядування та представникам депутатського корпусу. Л.Янишина, голова райради, розпочала урочисті нагородження з приємної звістки депутат обласної ради, голова правління ПрАТ «Ямпільська ПМК-182» І.Шевчук нагороджений грамотою Верховної Ради України. Також цього дня нагороди отримали: грамотою обласної ради нагороджені Л.Белінська, В.Навродський, грамотою облдержадміністрації – Н.Кравчук, подякою облради – Н.Орлюк, подякою облдержадміністрації – Т.Бенкет. Спільними грамотами райради та райдержадміністрації нагороджені Г.Бійчук, А.Денисюк, В.Ващук, Н.Катрук, В.Кобера, А.Ковальський, В.Мартиненко, Г.Наголюк, М.Павлюк, І.Поліщук, Т.Тимчук, Л.Цигода, В.Юрчук. Голова райдержадміністрації від обласної організації Партії регіонів нагородив грамотою В.Рудя, а також привітав від себе особисто та усіх присутніх букетом квітів голову райради Л.Янишину. вітальну естафету продовжили народні обранці В.Кобера, депутат райради, та А.Денисюк, Білогірський селищний голова.

 Та не лише святковим настроєм ділились місцеві самоврядці. Керівники району запросили на сцену жительок Білогірщини, які указом Президента України від 23.08.2011 року нагороджені почесним званням «Мати-героїня». Отож посвідчення отримали Тетяна Боденчук, Катерина Гулько, Лідія Дем’янюк, Ніна Мельник, Марія Олійник, Надія Бойчук.
Ще одним приємним сюрпризом святкування стало нагородження танцювального колективу «Барви Поділля». Адже, напередодні юні танцюристи побували у м. Київ та взяли участь у заключному  гала-концерті конкурсі Міжнародного дитячого фестивалю «Світ талантів». Колектив білогірських танцівників, очолюваний О.Мельник, здобув бронзу, а також стали бронзовими презерами по народній хореографії у світі. Користуючись нагодою директор школи мистецтв, депутат райради М.Баранова дякувала спонсорам П.Іващуку, В.Мельнику та керівникам району за розуміння та підтримку.

Та не лише святковим настроєм ділились місцеві самоврядці. Цього дня нагородили переможців районного огляду –конкурсу на кращий санітарний стан та благоустрій територій. Підсумки підвела заступник голови райради В.Васильчук. У трійку кращих увійшли: перше місце Мокроволянська сільська рада (голова Любов Белінська) друге місце Велика Боровиця (голова Анатолій Момотюк), третє місце Сушовецька сільська рада (голова Галина Наголюк).

По завершенню урочистостей відбувся святковий концерт. Музичні подарунки забезепечували педагоги та учні Білогірської школи мистецтв.
А.ДЗИЦЮК,
Фото Я.ПАНАСЮКА
Переглядів: 545 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини