Четвер, 02.05.2024, 10:52
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Грудень » 02

Мабуть, не знайдеться жодної особи у світі, в якої б інваліди з обмеженими фізичними можливостями не викликали особливе співчуття, співпереживання та бажання зробити для цих обділених долею людей якусь хорошу справу, бодай чимсь та допомогти. І немає значення – доросла це людина чи дитина. Цю категорію людей ми останнім часом (не то соромлячись, не то боячись образити) співчутливо почали називати громадянами з обмеженими можливостями здоров’я та життєдіяльності. Та від зміни назви ніщо міняється. Інвалід, на жаль, інвалідом залишається, як ти його не перейменуй. Не змінювати назву, а своє ставлення до наших обездолених співвітчизників треба – так вважають працівники тих служб, які покликані робити життя цієї кагорти людей легшим. А тому традиційно щороку у територіальному центрі організовують зустріч за «круглим столом» з представниками органів місцевої влади та самоврядування, управління Пенсійного фонду, управління праці та соціального захисту населення, де обговорюються і вирішуються проблеми інвалідів.
    Звернулися до присутніх представники районної влади
заступник голови райради В.Васильчук РДА та голова райдержадміністрації В.Заріцький.
     «Найголовніше в нашому житті – творити добро. Треба прожити це життя так, щоб залишити добрий слід. І сміливо можу сказати, що депутатський корпус і районна рада завжди думають про проблеми обділених людей. Прийняті відповідні районні програми,  у яких передбачена допомога таким верствам населення. І ми завжди йдемо вам на зустріч» – з такими словами до гостей терцентру звернулася Віра Леонідівна.
       Валентин Володимирович у своєму виступі зазначив: «Мені завжди хочеться відверто поговорити з вами, почути Ваші турботи та проблеми, поглянути вам в очі. І сьогодні я хочу запевнити усіх тут присутніх: і ветеранів, і інвалідів –ми, представники органів влади докладемо усіх зусиль аби ви відчували себе повноцінними членами суспільсьтва. Завдання, яке ставить перед нами Президент України, губернатор Хмельниччини, а я у свою чергу перед підлеглими, дійти до кожного з вас, вислухати і допомогти. Найголовніше, що ми чуємо і розуміємо один одного. Доля кожного з вас не байдужа для держави і місцевої влади». ... Читати далі »
Переглядів: 507 | Додав: bil-rada | Дата: 02.12.2011 | Коментарі (0)


1 грудня українці відзначили 20-ту річницю Всеукраїнського референдуму про незалежність України. У цей день два десятка літ тому назад народ України підтримав Акт проголошення незалежності України і тим самим проголосував за утвердження України як суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової держави. Тоді українці довели, що наш народ єдина і неділима нація, що наш народ хоче будувати власну незалежну демократичну країну. Всеукраїнський референдум відбувся у демократичний спосіб при загальному національному піднесенні й консолідації громадян усіх національностей довкола ідеї розбудови Української держави. Символічно й те, що саме у цей день, 1 грудня 1991 року, відбулися перші загальнонаціональні вибори Президента України як глави держави.
Право брати участь у референдумі і виборах Президента України мали 37 мільйонів 885,6 тисячі громадян.
До бюлетеня з референдуму були включені текст Акта проголошення незалежності України, прийнятого Верховною Радою УРСР 24 серпня 1991 pоку, та питання: «Чи підтверджуєте ви Акт проголошення незалежності України?» У голосуванні взяли участь 31 мільйон 891,7 тисячі громадян, тобто 84,2% від загальної кількості включених до списків. Із них на питання бюлетеня 28 мільйонів 804,1 тисячі громадян відповіли «Так, підтверджую», або 90,3%. ... Читати далі »
Переглядів: 561 | Додав: bil-rada | Дата: 02.12.2011 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини