Субота, 04.05.2024, 16:18
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Вересень » 1 » День знань у школах району
17:29
День знань у школах району

      Перший день осені — свято смутку і радості для всіх школярів: сумують, тому що чудове літо закінчилось, як завжди несподівано, а черговий довгий і складний навчальний рік лише почався. Але є привід й для щастя — зустрічі з шкільними друзями, довгожданий дзвінок на перерву, а головне — нові цікаві відкриття. Тому для школярів 1 вересня — завжди святковий і урочистий день.

      Перше вересня — чудове й урочисте свято для учнів Білогірського НВК. Цього дня всі діти усміхнені і урочисто вбрані. Особливо важливий цей день для першокласників, які приходять до школи вперше. Цьогоріч у цьому закладі освіти прийняли 63 учнів. До учнів Білогірського НВК цьогоріч завітали голова районної ради Л. Янишина, голова райдержадміністрації В. Заріцький, Герой України, генеральний директор ТОВ НВА "Перлина Поділля" П. Іващук. Гості на свято завітали не з пустими руками: від перших осіб області М. Дерикота та В. Ядухи  передали документи на комплект меблів для кабінету хімії, від районної влади – навчально–виховний комплекс отримав водонагрівач та комплект книг. Герой України подарував комп’ютер.

       Цей день є початком нової, незвіданої сторінки для учнів Малоборовицької та Великоборовицької школи. У них теж шкільний дзвінок сповістив про початок нового навчального року.  Усім, хто цього дня сяде за шкільну парту, держава надає можливість отримати необхідні знання, долучитися до духовних і культурних цінностей.А педагогічний колектив школи створює всі умови для цього. Заклад повністю готовий до нового навчального року. У цьому мали змогу переконатися і гості Л.Янишина, голова райради та В.Васильчук, заступник голови ради, які завітали в заклади освіти.

Малиновим переспівом у кожному закладі лунав для учнів цих шкіл перший дзвоник, який покликав на перший тематичний урок «Україна –мій рідний дім». 
Мабуть, у такий день багато хто пригадає для себе висловлювання мудрих людей, якi варто взяти до уваги на все життя. "Знання – це скарб, а вмiння вчитись – ключ до нього”. Тож, щасливого та успішного нового навчального року
А. ДЗИЦЮК,
ФОТО Я. ПАНАСЮКА
Переглядів: 627 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини