Субота, 04.05.2024, 17:34
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2011 » Вересень » 1 » Регіональний телефестиваль "Сузір'я Надгориння"
10:21
Регіональний телефестиваль "Сузір'я Надгориння"

     Вчора, 31 серпня, в Білогір'ї в районному будинку культури відбувся регіональний телефестиваль "Сузір'я Надгориння", присвячений 20-річчю незалежності України.
      З нагоди відкриття телефестивалю усіх присутніх привітали заступник голови районної ради В.Л. Васильчук та перший заступник голови райдержадміністрації О.П. Мельничук.
    На розсуд журі та глядачам було представлено 10 короткометражних фільмів, в яких розповідалося про народних умільців, колективи художньої самодіяльності, краєзнавців. Авторами фільмів були телестудії Білогір'я, Нетішина, Хмільника, Кам'янця-Подільського.

     Регіональний телефестиваль відбувся за сприяння управління культури, туризму і курортів облдержадміністрації. Членами журі були представники обласної телерадіокомпанії, на чолі з головою - начальником управління управління культури, туризму і курортів облдержадміністрації - Іриною Миколаївною Труновою, яка схвально відгукнулася про проведення першого такого телефестивалю на Хмельниччині, підкреслюючи, що в нього є велике майбутнє і органи влади готові підтримувати такі проекти. Вцілому всі члени журі були задоволені високим рівнем проведення фестивалю та надали рекомендації та корисні поради авторам фільмів.

       За результатами голосування гран-прі телефестивалю отримала телестудія м. Кам'янця-Подільського" за фільм "На біс", І місце за кращу режисерську, операторську та журналістську роботу отримала телестудія смт Білогір'я "Білогірська хвиля" за фільм "Поклик моєї душі", ІІ місце - телестудія м. Хмільник, Вінницької області за фільм "Високе небо Анатолія Афанасенка", ІІІ місце - телестудія м. Хмільник, Вінницької області за фільм "Пробудження природи".

    Вітаємо переможців та зичимо творчого натхнення та досягнення все вищих вершин у їхній професії.

Переглядів: 616 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини