Понеділок, 29.04.2024, 10:08
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Квітень » 17

Як відомо, на 25 травня цього року призначено позачергові вибори Президента України. Частину повноважень щодо організації та забезпечення виборчого процесу покладено на органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Саме ці питання були лейтмотивом селекторної наради сьогодні, 17 квітня, з головами районних рад, міськими (міст обласного значення) головами, яку провів перший заступник голови обласної ради Віктор Адамський.

У нараді також взяли участь представники райдержадміністрацій, керівники районних (міських) управлінь юстиції, районних (міських) відділів МВСУ в області, районних (міських) відділів освіти, культури, охорони здоров’я, Державної міграційної служби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та відділів ведення Державного реєстру виборців.

«У зв’язку зі зверненнями Центральної виборчої комісії до обласної ради і ОДА про забезпечення проведення виборчого процесу на теренах області та вирішення тих завдань, які покладаються на кожен з підрозділів державної влади та органу місцевого самоврядування, проводиться ця нарада. Всі ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: bil-rada | Дата: 17.04.2014 | Коментарі (0)

 

Пропозиції українського Уряду щодо конституційних змін, необхідних для реформування місцевого самоврядування та здійснення децентралізації влади, були представлені Віце-прем’єр-міністром України  Володимиром Гройсманом в понеділок  на засіданні Тимчасової спеціальної комісії парламенту.

В обговоренні взяли участь представники усіх депутатських фракцій і груп Верховної Ради, спікер ВР та в.о. Президента України Олександр Турчинов, голова Уряду Арсеній Яценюк, а також голови обласних і районних рад, представники органів місцевого самоврядування, міські голови, українські експерти з питань конституційного права і місцевого самоврядування, представники міжнародних організацій.

Презентуючи прийняту Урядом Концепцію Реформи місцевого самоврядування і проект конституційних змін щодо децентралізації влади, Володимир Гройсман наголосив на необхідності досягнення консенсусу між Урядом і представниками різних політичних сил – адже зміни до Конституції ляжуть в основу законів, необхідних для практичного впровадження реформи.

 “Ми хочемо ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: bil-rada | Дата: 17.04.2014 | Коментарі (0)

За рішенням районної ради, розпочався щорічний перший весняний етап конкурсу на кращий санітарний стан та благоустрій   населених пунктів. Їх огляди проводить створена комісія, яку очолює заступник голови районної ради Віра Васильчук.

Наближається одне з найвеличніших і найрадісніших свят – Великдень. До нього завжди готуються з особливою старанністю; прибирають на обійстях і вулицях, оновлюють ззовні та всередині домівки. Відтак населені пункти по справжньому змінюють свій вигляд в очікуванні  Воскресіння Христового.

Приємні враження склалися після об’їзду Юровецької сільської ради. В усіх трьох селах мешканці попрацювали на совість на вулицях і на кладовищах. У Шуньках місце спочинку односельчан огороджено, встановлено нові металеві ворота, яких не знайти в жодному іншому населеному пункті. Порадувала впорядкована територія навколо Юровецької загальноосвітньої школи. Тут почали закладати парк з молодих дерев. Про ігровий майданчик дитячого садка напрошуються найкращі слова. Юровецька малеча може гордитися тим, про них турбуються керівники сільської ради та агрофірми «Перлина Поділля». Нагадуємо, що за минулорічними підсумкам конкурсу на кращий санітарний стан населених пунктів, Юровецька сільська рада посіла друге місце. – З ... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: bil-rada | Дата: 17.04.2014

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини