Понеділок, 29.04.2024, 11:33
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Квітень » 07

Кожен народ пишається своїми здобутками. Україна – найкраща країна, найкращий куточок на землі. І ми пишаємося найродючішими чорноземами, найкрасивішою природою, найніжнішою солов’їною мовою на світі, найпрекраснішими традиціями, найталановитішими людьми, які відроджують ці традиції і народне ремесло.

Як важливо людині знайти своє місце у житті. Якщо знаходить його  в улюбленій  справі  – вона щаслива.  В районному будинку культури відбулося засідання клубу «За покликом серця» , де приймали участь кращі  майстри Білогірщини з декоративно прикладного та ужиткового мистецтва - саме ті люди, що знайшли себе одразу і непомилково. Це – Скулімовський   Віктор Фадеєвич, який займається бджільництвом, Нікітіна Марія Іванівна –вишивальниця, квітнекарка, Керекеша Оксана  Сергіївна, майстриня вишивки з бісеру та кулінарка, Кравець Світлана Леонідівна, майстриня із в’язання спицями та кручком, Кадук Іван Петрович знає тайни виноробства, Лілія Зацепанюк, майстриня вишивки з бісеру, квітнекарка. Пишається Білогірська  земля такими  творчими  майстрами. Здавалось би на перший погляд, звичайнісінькі люди, а коли потрапляєш в їх оселі, то розумієш –там живе краса, а панує затишок. Непомітно для себе людина заряджається  позитив ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: bil-rada | Дата: 07.04.2014 | Коментарі (0)

04 квітня 2014 року середня група танцювального колективу "Перлина" побували на Всеукраїнському фестивалі мистецтв "Зірковий крок" у м.Хмельницькому і здобули найвищу нагороду - ГРАН ПРІ фестивалю. Вихованці колективу виконували російський стилізований танець "Калінка-малінка" і приємно вразили членів журі майстерністю, артистичністю і сценічною культурою. Крім того, голова журі відмітив, що костюми теж дуже красиві і відповідають постановці танцю.

 Колектив нагородили Дипломом лауреата ГРАН ПРІ та кубком, кожен  з учасників колективу отримав медаль та диплом переможця, а керівник колективу - Береговська І.М. була нагороджена грамотою за високопрофесійну плідну діяльність та сподвижництво у галузі освіти та мистецтва. Фестиваль проходив у Комплексі спортивного відпочинку і  дітям за перемогу подарували безкоштовні сертифікати на відпочинок та розваги у Skay- parku.  Масу приємних вражень та велике задоволення отримали учасники танцювального колективу від участі у фестивалі "Зірковий крок"

 

Переглядів: 463 | Додав: bil-rada | Дата: 07.04.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини