Понеділок, 29.04.2024, 18:52
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 23

У Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся II етап підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України.

Семінар реалізується відповідно до Державних контрактів, укладених зі Школою вищого корпусу державної служби. На другому етапі під час кейс-стаді та круглих столів учасники навчання набувають практичних знань щодо реформування державного сектору України відповідно до стандартів ЄС, практичних аспектів реалізації європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України, майбутніх викликів євроінтеграційної стратегії України, адміністративної реформи в умовах модернізації державного управління та євроінтег ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

 23 вересня 2013 року в приміщенні Білогірського територіального центру соціального обслуговування населення відбулись святкові урочистості з нагоди відзначення Дня партизанської слави.
 Участь у заході взяли голова районної ради Людмила Янишина та голова районної державної адміністрації Валерій Курсов, учасники бойових дій, партизани і підпільники, представники влади та  громадськості. 
   З вітальним словом до присутніх звернулись голова районної ради Людмила  Янишина, голова районної державної адміністрації Валерій Курсов, військовий комісар Білогірсько - Теофіпольського об’єднаного районного військкомату Ігор Новосядлий. 
З привітанням до ветеранів партизанського рух ... Читати далі »
Переглядів: 430 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

21 вересня 2013 року Білогірщина святкувала 90-річчя,  з 9 години ранку до районного будинку культури сходилися люди. Тут, у приміщенні краєзнавчого музею, збиралися ті, чиє  дитинство, юність пройшли на славній Білогірській землі,  та ті, хто певний час працював на розвиток краю. А зібрала їх тут спільна ідея: організувати громадську організацію «Земляцтво Білогірщини».  Охочих приєднатися до неї , як свідчить неабияка кількість заяв, було немало.  
      Своє перше зібрання – установчі збори земляцтво  провело в кабінеті голови районної державної адміністрації. І це не випадково, адже голова районної ради Людмила Янишина  та голова адміністрації Валерій Курсов не лише підтримали ідею створення організації, але й пообіцяли всіляко підтримувати та сприяти її діяльності. Це піде тільки на користь   нашому сільськогосподарському краю, використовувати усі можливості задля розвитку  якого – завдання влади, визначене Президентом України Віктором Януковичем, Урядом країни та обласною владою.
      Один із співзасновників організації Іван Кадук коротко проінформував присутніх про основні положення проек ... Читати далі »
Переглядів: 545 | Додав: bil-rada | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини