Понеділок, 29.04.2024, 18:41
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 23 » Підтримуючи процеси європейської інтеграції
17:32
Підтримуючи процеси європейської інтеграції

У Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся II етап підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування у сфері європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України.

Семінар реалізується відповідно до Державних контрактів, укладених зі Школою вищого корпусу державної служби. На другому етапі під час кейс-стаді та круглих столів учасники навчання набувають практичних знань щодо реформування державного сектору України відповідно до стандартів ЄС, практичних аспектів реалізації європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України, майбутніх викликів євроінтеграційної стратегії України, адміністративної реформи в умовах модернізації державного управління та євроінтеграційного курсу України.

У роботі семінару взяв участь заступник голови Хмельницької обласної ради Василь Осадчий, який привітав учасників семінару та у своєму виступі наголосив на пріоритетності євроінтеграційного курсу України, а отже – і на актуальності навчання посадових осіб місцевого самоврядування з питань євроінтеграції.

Україна та Європа нерозривно пов’язані, і кроки, які робить наша держава, намагаючись увійти у європейську сім’ю, є цілком логічним наслідком поступового пробудження національної історичної пам’яті, усвідомлення громадянами усіх соціальних та економічних преференцій та переваг, які надає членство у ЄС. Уже чимало зроблено для того, аби Європа визнала Україну як партнера, прийняла її до своєї спільноти. Але ще більше треба зробити й досягти, аби довести країнам-членам ЄС, що ми готові до конструктивної, взаємовигідної співпраці з ними, і що Україна – здатна не лише брати від Європи, але й може чимало дати європейцям», - зазначив у своєму виступі Василь Петрович.

Із цікавими, змістовними доповідями перед слухачами виступили також завідувач кафедри європейської інтеграції Національної академії державного управління при Президентові України, доктор державного управління, професор Ігор Грицяк, виконуюча обов’язки заступника директора Адміністративного офісу програми Twinning, завідувач сектору координації проектів Twinning Національного агентства державної служби України Ірина Лучинська та інші.

Учасникам семінару вручено сертифікати відповідного зразка.

 
Переглядів: 423 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини