Понеділок, 29.04.2024, 18:44
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 13

                                                                   Шановні працівники і ветерани лісового господарства Білогірщини!
Прийміть щирі вітання з Днем працівників лісу!

З професійним святом здоровлю усіх, хто пов'язав свою долю з лісом, примноженням та використанням його невичерпних ресурсів!

Адже ліс не лише неоціненне багатство нашого краю, країни, а й унікальний витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення.

... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: bil-rada | Дата: 13.09.2013 | Коментарі (0)

         Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації.
        Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів району - це пріоритетне завдання районної ради.
... Читати далі »
Переглядів: 585 | Додав: bil-rada | Дата: 13.09.2013 | Коментарі (0)

    Сьогодні, 13 вересня 2013 року, напередодні Дня працівників лісу голова районної ради Людмила Янишина завітала до СЛКП "Орлан", щоб привітати працівників підприємства з професійним святом.
    «Орлан» – комунальне підприємство районної ради, створене десять років тому, займається, в основному, лісовим господарством. Опікується воно 3,3 тисячі гектарів лісу. Периметр обходів – в межах 50 кілометрів. Останнім часом на підприємстві склалася непроста фінансова ситуація. Незважаючи на те, що продукція відвантажується (хоча й на це є ліміти), стабільних розрахунків від покупців немає. Зрозуміло, виникають проблеми з виплатою зарплати, важко поновити основні фонди, проблемно створювати нові робочі місця. Осторонь проблем «Орлану» ніколи не стояла й не стоїть районна рада. 
                         ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: bil-rada | Дата: 13.09.2013 | Коментарі (0)

   12 вересня 2013 року  відбулося пленарне засідання чергової сімнадцятої сесії обласної ради шостого скликання, яке провів голова обласної ради Микола Дерикот. В роботі пленарного засідання взяли участь 78 депутатів.
   У пленарному засіданні сімнадцятої сесії взяли участь народні депутати України Ольга Борита, Віктор Бондар та Сергій Лабазюк, голова облдержадміністрації Василь Ядуха, заступники голови обласної державної адміністрації, голови районних рад, голови районних державних адміністрацій, міські (міст обласного значення) голови, начальники управління та відділів виконавчого апарату обласної ради, керівники окремих управлінь обласної державної адміністрації, установ і організацій області.
    Прийняла участь у засіданні голова Білогірської районної ради Людмила Янишина.

Перед початком затвердження порядку денного пленарного засідання голова обласної ради Микола Дерикот вручив кільком мешканцям Хмельниччини відзнаки Верховної Ради України.

За вагомий особистий внесок у захист інтересів Вітчизни, мужність і героїзм, проявлені при виконанні інтернаціонального обов’язку, а ... Читати далі »

Переглядів: 638 | Додав: bil-rada | Дата: 13.09.2013 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини