Четвер, 02.05.2024, 21:45
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Березень » 12
     Конкурс «Білогірщина має таланти» – це подія, де збираються молоді виконавці з різних куточків району. Багато хто з виконавців, які зареєструвалися для участі у конкурсі,  вже знайомий широкому загалу з інших конкурсів та концертів. «Білогірщина має таланти» – це один із небагатьох конкурсів, де молодь отримує шанс шляхом конкурентної боротьби досягнути найвищих позицій на районній сцені і заявити про себе, а також довести, що постйно знаходиться у творчому пошуку. До речі, такий фестиваль-конкурс молодіжних талантів на Білогірщині проходить в п’яте. Це зазначила організатор шоу-програми провідний методист Білогірського РБК Любов Особська, звертаючись до присутніх.

     До участі в конкурсі запрошували молодь віком від шести до тридцяти років. Конкурс проходив за жанрами, серед них: вокальний, хореографічний, інструментальний та театральний. Глядацький зал був переповнений глядачами, які прийшли підтримати та повболівати за своїх улюбленців.
     За положенням конкурсу переможці визначалися у кожній віковій категорії. У вокальному жанрі перемогу здобули учасники віком від 6 до 11 років перше місце Інна Цибуля, друге- Валерія Бондар (Залужжя), третє Анна Польова (Залужжя). У віковій категорії, де змагалися учасники віком від 12 до 16 років перемогу виборола Ліля Бовт, друге місце дісталося Таїсі Міракян, а третє місце ... Читати далі »
Переглядів: 746 | Додав: bil-rada | Дата: 12.03.2013

     Шановні землевпорядники!
     Вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника, свята тих, хто бере участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійсненні державного контролю за використанням та охороною земель!
   Еволюція людства, технічний прогрес змінює крокву та мензулу на найсучасніші навігаційні прилади, але сутність професії залишається та ж, адже праця, пов’язана із землею, в усі віки в пошані. З появою перших ознак соціалізації людини виникла й необхідність землевпорядних робіт.  Ви прославляєте неоціненний природний дар людству – землю і шанобливе ставлення людей, які трудяться на ній.   Ваша наполеглива щоденна праця сприяє зміцненню землевпорядної служби, служить запорукою її успішного розвитку.   Впевнені у тому, що землевпорядна служба району з честю справиться з тими завданнями, які перед ними ставить керівництво держави, внесе свою вагому частку в справу економічного зростання не тільки Білогірщини, а й усієї України.
    У день Вашого професійного свята від чистого серця  прийміть сердечні побажання міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту й злагоди.
    Бажаємо завжди доброї погоди, теплої землі і попутного вітру ...

          Л.Янишина &nb ... Читати далі »
Переглядів: 759 | Додав: bil-rada | Дата: 12.03.2013

    Дорогі жінки Білогірщини! Рідні наші матері і сестри, дружини та доньки!
  Повертає тепло, повертає весна, й символічно, що найперше свято присвячене вам і осяяне вами, мов сонцем. Низький уклін вам і щира вдячність за вічний подвиг – бути жінкою!    Дозвольте привітати вас із цим чудовим днем та висловити слова глибокої вдячності, адже на вашій мудрості, силі та терпінні тримається світ. Саме від вашої позиції, від вашого соціального самопочуття, світогляду, ставлення до державних та громадських справ багато в чому залежить стабілізація політичного та соціально – економічного становища, збереження миру та злагоди. Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання,радості і тепла. Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає   чоловікам. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо,скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працює серед нас.   Незважаючи на жодні труднощі життя, жінки народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя... Дбають про тепло і світло, до ... Читати далі »
Переглядів: 706 | Додав: bil-rada | Дата: 12.03.2013

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини