П`ятниця, 03.05.2024, 03:33
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Березень » 12 » Районний конкурс "Білогірщина має таланти"
11:59
Районний конкурс "Білогірщина має таланти"
     Конкурс «Білогірщина має таланти» – це подія, де збираються молоді виконавці з різних куточків району. Багато хто з виконавців, які зареєструвалися для участі у конкурсі,  вже знайомий широкому загалу з інших конкурсів та концертів. «Білогірщина має таланти» – це один із небагатьох конкурсів, де молодь отримує шанс шляхом конкурентної боротьби досягнути найвищих позицій на районній сцені і заявити про себе, а також довести, що постйно знаходиться у творчому пошуку. До речі, такий фестиваль-конкурс молодіжних талантів на Білогірщині проходить в п’яте. Це зазначила організатор шоу-програми провідний методист Білогірського РБК Любов Особська, звертаючись до присутніх.

     До участі в конкурсі запрошували молодь віком від шести до тридцяти років. Конкурс проходив за жанрами, серед них: вокальний, хореографічний, інструментальний та театральний. Глядацький зал був переповнений глядачами, які прийшли підтримати та повболівати за своїх улюбленців.
     За положенням конкурсу переможці визначалися у кожній віковій категорії. У вокальному жанрі перемогу здобули учасники віком від 6 до 11 років перше місце Інна Цибуля, друге- Валерія Бондар (Залужжя), третє Анна Польова (Залужжя). У віковій категорії, де змагалися учасники віком від 12 до 16 років перемогу виборола Ліля Бовт, друге місце дісталося Таїсі Міракян, а третє місце зайняла Інна Бондар з Міжгір’я. У третій віковій категорії першість у Людмили Бахмацької (Мокроволя), друге місце у Тані Наголюк (Сушівці), третє – у Сергія Вінічука (Вікнини). Володаркою Гран-прі фестивалю –конкурсу стала Христина Міракян.

     У інструментальному жанрі переможцями першої вікової категорії стали: перше місце  Настя Прозапас, друге місце – Тарас Корольчук, третє місце – Назар Петров. У другій віковій категорії перемогла Іванка Кульба (Тростянка), яка вразила публіку своїм майстерним виконанням. Друге місце зайняла Уляна Теравська, а третє Ліля Бовт.
У театральному жанрі перемогу здобув наймолодший учасник конкурсу Артем Довгаль (Хорошів), друге місце Ніла Мандзюк (Мокроволя), третє місце Настя Лукій (Ямпіль).

    Окрасою концерту став виступ зразкового танцювального колективу «Барви Поділля», котрі виступали на сцені поза конкурсною програмою.
Організатори « Білогірщина має таланти» висловлюють щиру подяку спонсорам, людям, які завжди з великим задоволенням допомагають відкрити місцевих талантів та разом з працівниками районного будинку культури турбується про те, як молодь проводить своє дозвілля. Це генеральний директор ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергій Іващук, підприємці Василь Мельник, Андрій Ковальський, Білогірський селищний голова Анатолій Денесюк, Хмельницький обласний благодійний фонд «Калиновий шлях».
Підсумовуючи хід конкурсу на основі прослуховування великої кількості учасників, слід відзначити, що з кожним конкурсом якість та техніка виконання учасників досягли високого рівня. Молоді виконавці вивчають велику кількість творів різноманітного характеру та напрямку.

Переглядів: 747 | Додав: bil-rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини