Вівторок, 30.04.2024, 11:09
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Червень » 28

                        Дорогі жителі району!

              Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України!

      28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.

        Життя підтвердило цінність Конституції. І сьогодні завдання держави  полягає в тому, щоб якнайповніше використати  потенціал основного нормативно-правого акта держави  для утвердження реальної демократії, забезпечення прав і свобод людини і  громадянина, для піднесення умов життя народу на гідний рівень.

       Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й належним чином виконуватиме свої обов'язки.

       Усі ми чітко повинні усвідомлювати, щ ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: bil-rada | Дата: 28.06.2014 | Коментарі (0)

 

 

Шановні мешканці Хмельниччини!

28 червня ми відзначаємо одне з головних державних свят – День Конституції України. У 1996 році, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави, спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, Верховна Рада прийняла Основний Закон України.

Довгий і складний шлях політичного самовизначення засвідчив невмирущу волю українців мати свою державність, бути суверенними серед інших вільних народів Європи і світу. Послідовно і мужньо крізь віки йшов до цього український народ.

Прийняття Конституції стало початком сучасної історії нашої держави. Саме Основний Закон є підґрунтям теперішніх і майбутніх економічних, соціальних та духовних перетворень у суспільстві. І сьогодні гарантія конституційних прав та свобод Людини і Громадянина, як ніколи, є не лише основою подальшого демократичного розвитку нашої держави, а й запорукою збереження її територі ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: bil-rada | Дата: 28.06.2014 | Коментарі (0)

26 червня 2014 року  відбулось планове засідання колегії районної державної адміністрації. В засіданні колегії взяли участь голова районної ради Людмила Янишина, начальники структурних підрозділів, відділів районної державної адміністрації,  селищні та сільські голови.

    В ході  засідання обговорені питання: про хід підготовки агроформувань району до збирання зернових культур урожаю 2014 року,  про роботу Центру надання адміністративних послуг в районі,  про стан виконавської дисципліни в районній державній адміністрації у І кварталі 2014 року, про план роботи районної державної адміністрації на ІІІ квартал 2014 року.

   По першому питанню порядку денного інформував начальник управлння агропромислового розвитку   районної державної адміністрації Віктор Рабчук. Він, зокрема, відзначив,що управлінням агропромислового розвитку  разом з с/г підприємствами  району проводиться  відповідна робота   по належній підготовці  до  своєчасного та якісного  проведення жнивових робіт  у 2014 році. Цьогоріч по сільськогосподарських підприємствах підлягає до збирання всього зерноових та зернобобових культур – 19540 га, з них ранніх зернових та зернобобових культур &nd ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: bil-rada | Дата: 28.06.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини