Вівторок, 30.04.2024, 18:51
БІЛОГІРСЬКА РАЙОННА РАДА
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS

Оголошення

Оголошення

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Погода в Білогр"ї
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Чи потрібен сайт районній раді
Всього відповідей: 199
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Червень » 12

11 червня голова обласної ради Іван Гончар взяв участь у засіданні комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Міністерством економічного розвитку та торгівлі України нашій області доведено розрахунковий обсяг коштів на 2015 рік більше 145 мільйонів гривень. Бюджетні кошти спрямовуватимуться на фінансування інвестиційних проектів, що забезпечують виконання державної стратегії регіонального розвитку та регіональних стратегій розвитку.

«Вважаю, що при розгляді проектів потрібно надавати перевагу фінансуванню закладів освіти і знайти можливість передбачити кошти за рахунок державного фонду регіонального розвитку на добудову шкіл та садочків. Саме освітня галузь повинна бути пріоритетною, адже діти – наше майбутнє. Окрім того, ми не повинні забувати і про сферу охорони здоров’я», - зауважив голова обласної ради Іван Гончар.

Після опрацювання сформованого і запропонованого на розгляд переліку з 77-ти об’єктів, члени комісії визначилися з окремими об’єктами галузей освіти, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства, я ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: bil-rada | Дата: 12.06.2014 | Коментарі (0)

10 червня у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочався тематичний короткостроковий семінар для заступників голів районних рад, у якому прийняла участь заступник голови районної ради Віра Васильчук.

Тема семінару – «Розвиток місцевого самоврядування – основа сталого розвитку України. Децентралізація влади».

Перший заступник голови обласної ради Віктор Адамський у своєму вітальному слові привітав учасників семінару від імені голови облради Івана Гончара та побажав їм плідної роботи.

Разом зі слухачами Віктор Романович обговорив основні аспекти реалізації реформи місцевого самоврядування.

«Тема децентралізації влади зараз на часі, адже розвиток держави неможливий без розвитку регіонів. Головною ж метою реформи місцевого самоврядування має стати формування життєздатних територіальних громад та забезпечення високої якості життя кожної людини. Водночас, такі зміни потребують оновлення нормативно-правової бази, належного кадрового забезпечення», - зазначив у своєму виступі Віктор Адамський.

... Читати далі »
Переглядів: 336 | Додав: bil-rada | Дата: 12.06.2014 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024

Голова районної ради

Янишина Людмила Василівна
Янишина Людмила Василівна

Заступник голови районної ради

Васильчук Віра Леонідівна
Васильчук Віра Леонідівна

Пошук...
Друзі сайту
  • Білогірська РДА
  • Хмельницька обласна рада
  • Білогір"я - свіжі новини